ufuklarotesi
Yeni Üye
arkadaşlar merhabalar. geçenlerde de halsizlik diye bir konu açmıştım. benim erkek kuşumda uzun süredir (2 yaşında,1 buçuk yıldır kusma var) bunu genelde parlak nesnelere koltuk köşelerine filan yapıyordu. çözüm olur diye dişi arkadaş da aldık ama devam etti kusmaya. herneyse şuanda halsiz ve ben kursak iltihaplanmasından şüpheleniyorum. belirtileri nelerdir söyler misiniz? 5-6 gün önce bi halsizlik başladı. uçmada yavaşlama ve takatsızlık. ishali yok. kendini şişirmiyor ama halsizlik var. 2-3 gündür iştahsızlık da var. dal darı filan veriyorum. yiyor. yerken sanki zorla yiyor ve bazen boğazına takılıyormuş gibı yapıyor. su içtiğini görmüyorum. ben biyolite vitaminli ve antibakteriyal ilaç damlattığım suyu damlalıkla veriyorum günde birkaç sefer. bu arada 2 veterinere götürdüm ve herhang bir teşhis koyamadılar. ilki antibiyotik verdi onu 2 gün kullandım. halsizlik artınca kestim. diğer veteriner de hipradoxi diye sistemik bir antibakteriyel verdi. dün başladım bugün 2. gün. ama bi faydası olmadı gibi.
Kursak iltihaplanması olabilir mi? bu hastalığı gören ve tedavisini gerçekleştiren arkadaşlarım varsa yardımcı olabilir mi bana. belirtileri benziyor mu benim yazdıklarıma? bu arada Levent abi okur da yardımcı olursan çok sevinirim
Kursak iltihaplanması olabilir mi? bu hastalığı gören ve tedavisini gerçekleştiren arkadaşlarım varsa yardımcı olabilir mi bana. belirtileri benziyor mu benim yazdıklarıma? bu arada Levent abi okur da yardımcı olursan çok sevinirim