Kursak genişletme hareketi

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan brckfb
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

brckfb

Paylaşımcı Üye
Merhabalar, benim sultan papağanımın ağzından kan gelmişti sonra kursak mantarı teşhisiyle bir ay mikostatin tedavisi gördü. Gayet hareketli, yemini yiyor, dışkısı da normal. Kuş kumu da yiyor arada. Ama kursak genişletme hareketi bir türlü geçmiyor. Günde iki üç kere bu hareketi yapıyor ondan sonra boynunun altını ve kulağını kaşıyor. Tik mi kaldı, mantar mi geçmedi ben anlamadım.

Mantarın geçip geçmediği hakkında veterinere kontrole gitmeniz gerekir.
Sık sık kursak hareketi yapması normal değil.

Mantarın geçip geçmediği hakkında veterinere kontrole gitmeniz gerekir.
Sık sık kursak hareketi yapması normal değil.
Şu an Kuşadası'ndayım veteriner inatla dışkı tahlili yapmıyor anlam veremedim normalde Ankara'da yaşıyorum ama garip geliyor kilo da aldı, iştahı iyi, hareketi iyi, dışkıları da çok iyi

Şu an Kuşadası'ndayım veteriner inatla dışkı tahlili yapmıyor anlam veremedim normalde Ankara'da yaşıyorum ama garip geliyor kilo da aldı, iştahı iyi, hareketi iyi, dışkıları da çok iyi

Kursak mantarının ne olduğunu bilen ve test yapıp söylebilen sıradan bir veterinere de gidebilirsiniz. Mantar sadece kuşlarda görülmüyor. Siz zaten tedavi için değil, mantarın izale edilip edilmediğini soracaksınız. Kuşadasında birçok veteriner var. Laboratuvar hizmeti veren birçok klinik mevcut.

Kursak mantarının ne olduğunu bilen ve test yapıp söylebilen sıradan bir veterinere de gidebilirsiniz. Mantar sadece kuşlarda görülmüyor. Siz zaten tedavi için değil, mantarın izale edilip edilmediğini soracaksınız. Kuşadasında birçok veteriner var. Laboratuvar hizmeti veren birçok klinik mevcut.
Bunu bilmiyordum tamam o zaman götürürüm teşekkür ederim

Geri