civcivcivciv
Meraklı Üye
Nasil gecerDoldurmuş maşallah![]()
Kusum erkek daha yeni geldi yumurta olmasi imkansiz kusmasi yok yeminin icindede kumu var diskisida normalPopo tarafınıda çekermisiniz yumurta olduğundada aymı şekilde olabilir , kum varmı kafesde yada kusması oluyormu ? Kumu ne sıklıkla yiyor
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Kendisi yedi evet kursak mantari olmasindan korkuyorumYemek yemiş kursağında ki yemler taşlıktan öğütülüp mideye gidecek. Bir problem yok yani. Kendisi yedi dimi elle beslemediniz?
Kefesi yemi suyu temiz tut. 10 günde 1 suluğuna 3-4 damla sirke kat. Fazla atma ama. Bide Dizaym 256 al suyuna katıp ver. Kuşu sağlıklı tut. Birşey olmaz Allah on izniyleKendisi yedi evet kursak mantari olmasindan korkuyorum
Tesekkurler korkuyorum kursak mantari oluo olecek diye onceki kusumu oyle kaubettimZamanla eritir bir suluk alınve kumu ona koyun yemliğe konulan kumlar dibine dökülüyor etkisi olmuyor kıçum yiyemediğinden erimemiş sıkıntı olmaz erir illaki bazen eritemediğindede kusma olayı olabiliyor korkmayın maşallah güxel kuşunuz var
Dizaym nerede varKefesi yemi suyu temiz tut. 10 günde 1 suluğuna 3-4 damla sirke kat. Fazla atma ama. Bide Dizaym 256 al suyuna katıp ver. Kuşu sağlıklı tut. Birşey olmaz Allah on izniyle
Tesekkurler korkuyorum kursak mantari oluo olecek diye onceki kusumu oyle kaubettim(
Petshoplarda var 10-12 ₺ küçük bir kutu al.Dizaym nerede var
Diskusi cok sukur iyiDışkısı ne durumda ? Dışkısı normalse korkmayın
Tesekkurler recetesiz alinabiliyormuPetshoplarda var 10-12 ₺ küçük bir kutu al.
TesekkurlerKuşlar için zaten eeçwteye gerek yok googleye yaz nettede satılıyor