8 aylık felan aldıgimdan beri boyle tuyler hep dusuk kuyrukta oylePek anlayamadım kaç aylık ama benim kuşumunda tüyleri bu şekildeydi tüy yenileme döneminde vitamin takviyesi yaptım. Tüyleri düzeldi
kafes geniş tünekler yakin degil yumurtami var acabaKafesteki Tünek Tellere Yakınsa Kuyruğu Tellere Deyiyosa O Yüzden Duruş Bozukluğu Yaşıyor Olabilir
ne önerirsiniz vitamin olarak doğal yada ilac olarakTekrar tüy yenileme dönemine girerse dediğim gibi vitamin takviyesi yapın hasta gibi görünmüyor
geldigi gunden beri boyle yaklasik 6 7 aydirNezamandir Böyle Kuyrugu
Kuşları elime alamıyorum malesef insallah sadece duruş bozukluğudurOzaman Yumurta Ihtimali Olamaz Kuyruk Kisiminda Ur Falan Varmi Tuyunun Altinda Et Parcasi Yara Gibi Eger Yoksa Herhangi Bir Sağlık Sorunu Yoksa Duruş Bozuklugundandir
hem kuşlar sevmiyor hemde ısırıyorlar zaten normal olarak ele geliyolar isirmaya alismalarini istemiyorumNeden Elinize Alamiyorsunuz
Haklısınız ama kuşlar hırçınlasıyorAma arasıra Illaki ele almak zorunda kalabiliyoruz sık sık değil ben mesela ayda bir alıp kanat altlarini kuyruk sokumunu kontrol ederim ürkütmeden canını yakmadan nazik tutmak gerek ama
Keske basta bende alistirsaydim.. Bu arada az once yuvaliga pazarit ilaci sıktım kafese taksam problem olurmuAlış Şekline Bağlı Benim Kuşlarım Hiç Hircinlasmiyor Nazik Yakalıyorum Ve Seve Seve Urkutmede Kontrol Ediyorum Sonra Avucumu Açıyorum Kaçmıyor Acincada
havalandi 1 saat kadarTakmayın Biraz Havalansin