Omercan2172
Yeni Üye
Selam arkadaşlar fotodaki kuşumuzun yaşını bilmiyorum 6-7 kelime konuşuyor. Birinci sorum kuşa eş alırsam bir daha konuşmaz mı? İkinci soru çiftleştirmek için yaşı uygun mu ?
kur yaparken veya herhangi bir zamanda öğrettiğiniz kelimleri konuşur.Size olan ilgisi azalabilir ama azalmayadabilir o kuşunuzun karakterine bağlı. Yaşı uygun gibi alın çizgileri gitmiş ama ceresi tam belli değil büyük ihtimalle erkek gibi ne zamandan beri sizinle birlikte ?Ekli dosyayı görüntüle 53954Ekli dosyayı görüntüle 53955
Selam arkadaşlar fotodaki kuşumuzun yaşını bilmiyorum 6-7 kelime konuşuyor. Birinci sorum kuşa eş alırsam bir daha konuşmaz mı? İkinci soru çiftleştirmek için yaşı uygun mu ?
3-4 ay olmuşturkur yaparken veya herhangi bir zamanda öğrettiğiniz kelimleri konuşur.Size olan ilgisi azalabilir ama azalmayadabilir o kuşunuzun karakterine bağlı. Yaşı uygun gibi alın çizgileri gitmiş ama ceresi tam belli değil büyük ihtimalle erkek gibi ne zamandan beri sizinle birlikte ?
Bide İlk Baslarda Sana Ilgisi Azalabilir Normal Bisey Bu1 - Kusun Konuşur Sıkıntı olmaz
2 - Bildiğim Kadarıyla 1+ Yas İçin Uygun Diye Biliyom
13 Yaşındayim İnş Yanlış Anlatmamisimdir Ama Eş i Onu Sevmesse Sıkıntı Olur
Eş alabilirsiniz.Ekli dosyayı görüntüle 53954Ekli dosyayı görüntüle 53955
Teşekkür ederim tmm biliyorum da bazende kıyamıyorum çekirdek gördü mü tabağa atlıyor 2 haftada 1 falan müsade ediyorum zaten çok yemiyor çekirdek kabuklarını kırmayı seviyor tşk ederimEş alabilirsiniz.
Kelimeleri unutmaz, konuşmaya devam eder. Eşine kur yaparken konuşur ancak konuşma sıklığı azalır.
(Tuzlu ürünler-çekirdek, fıstık...- kuş için zararlı. Bilginize.)
Çekirdeği ve fıstığı arada verebilirsiniz. Tuzlu kabukları kuş için zararlı.Teşekkür ederim tmm biliyorum da bazende kıyamıyorum çekirdek gördü mü tabağa atlıyor 2 haftada 1 falan müsade ediyorum zaten çok yemiyor çekirdek kabuklarını kırmayı seviyor tşk ederim