Kuşumuza eş almalı mıyım

Omercan2172

Yeni Üye
Screenshot_2021-03-20-19-45-47-197_com.miui.gallery.jpg
Screenshot_2021-03-20-19-45-49-493_com.miui.gallery.jpg

Selam arkadaşlar fotodaki kuşumuzun yaşını bilmiyorum 6-7 kelime konuşuyor. Birinci sorum kuşa eş alırsam bir daha konuşmaz mı? İkinci soru çiftleştirmek için yaşı uygun mu ?

Ekli dosyayı görüntüle 53954Ekli dosyayı görüntüle 53955
Selam arkadaşlar fotodaki kuşumuzun yaşını bilmiyorum 6-7 kelime konuşuyor. Birinci sorum kuşa eş alırsam bir daha konuşmaz mı? İkinci soru çiftleştirmek için yaşı uygun mu ?
kur yaparken veya herhangi bir zamanda öğrettiğiniz kelimleri konuşur.Size olan ilgisi azalabilir ama azalmayadabilir o kuşunuzun karakterine bağlı. Yaşı uygun gibi alın çizgileri gitmiş ama ceresi tam belli değil büyük ihtimalle erkek gibi ne zamandan beri sizinle birlikte ?

kur yaparken veya herhangi bir zamanda öğrettiğiniz kelimleri konuşur.Size olan ilgisi azalabilir ama azalmayadabilir o kuşunuzun karakterine bağlı. Yaşı uygun gibi alın çizgileri gitmiş ama ceresi tam belli değil büyük ihtimalle erkek gibi ne zamandan beri sizinle birlikte ?
3-4 ay olmuştur

1 - Kusun Konuşur Sıkıntı olmaz
2 - Bildiğim Kadarıyla 1+ Yas İçin Uygun Diye Biliyom
13 Yaşındayim İnş Yanlış Anlatmamisimdir Ama Eş i Onu Sevmesse Sıkıntı Olur

Ekli dosyayı görüntüle 53954Ekli dosyayı görüntüle 53955
Eş alabilirsiniz.
Kelimeleri unutmaz, konuşmaya devam eder. Eşine kur yaparken konuşur ancak konuşma sıklığı azalır.

(Tuzlu ürünler-çekirdek, fıstık...- kuş için zararlı. Bilginize.)

Eş alabilirsiniz.
Kelimeleri unutmaz, konuşmaya devam eder. Eşine kur yaparken konuşur ancak konuşma sıklığı azalır.

(Tuzlu ürünler-çekirdek, fıstık...- kuş için zararlı. Bilginize.)
Teşekkür ederim tmm biliyorum da bazende kıyamıyorum çekirdek gördü mü tabağa atlıyor 2 haftada 1 falan müsade ediyorum zaten çok yemiyor çekirdek kabuklarını kırmayı seviyor tşk ederim

Geri