T Tedirgin Kuş Sahibi Yeni Üye Katılım 17 Ara 2021 Mesajlar 17 Tepkime puanı 1 5 Şub 2022 #1 Kuşumun tüyleri dökülüyor birkaç gündür, vitamin koydum suyuna. Eğer istenir ise fotoğrafını da göndereceğim, gerekli mi bilemedim. Tuvaletiinde su da vardı ilk yaptığı zaman, ben fotoğrafı çekene kadar kurumuş. Ekli dosyalar IMG_20220205_174857.jpg 673.5 KB · Görüntüleme: 11
Kuşumun tüyleri dökülüyor birkaç gündür, vitamin koydum suyuna. Eğer istenir ise fotoğrafını da göndereceğim, gerekli mi bilemedim. Tuvaletiinde su da vardı ilk yaptığı zaman, ben fotoğrafı çekene kadar kurumuş.
ebraresx Paylaşımcı Üye Katılım 1 Haz 2021 Mesajlar 928 Tepkime puanı 231 5 Şub 2022 #2 İlaç kullandınız mı bu aralar. Bir de her zaman mı böyle yoksa vitamin verdikten sonra mı
T Tedirgin Kuş Sahibi Yeni Üye Katılım 17 Ara 2021 Mesajlar 17 Tepkime puanı 1 5 Şub 2022 #3 Daha yeni koydum vitamini, bugün böyle gördüm tuvaletini, dha önce böyle bir şey yoktu. Üşütmüş olabilir mi acaba diye düşündüm.
Daha yeni koydum vitamini, bugün böyle gördüm tuvaletini, dha önce böyle bir şey yoktu. Üşütmüş olabilir mi acaba diye düşündüm.
T Tedirgin Kuş Sahibi Yeni Üye Katılım 17 Ara 2021 Mesajlar 17 Tepkime puanı 1 5 Şub 2022 #4 ebraresx' Alıntı: İlaç kullandınız mı bu aralar. Bir de her zaman mı böyle yoksa vitamin verdikten sonra mı Genişletmek için tıkla ... Cevap verdim ancak cevap verme tuşuna basmamışım
ebraresx' Alıntı: İlaç kullandınız mı bu aralar. Bir de her zaman mı böyle yoksa vitamin verdikten sonra mı Genişletmek için tıkla ... Cevap verdim ancak cevap verme tuşuna basmamışım