Tüyüde kopmuyacakta ne olacak tabiikide normal kuşun kafasının resmini atın tüyde olabilir.
Tüyde değil ya kendi koparmıştır yada kaşınırken felan olmuştur durduk yerede olabiliyormu bilmiyorum.
Maşallah çok güzel kuşunuz bı sorun yok
Kuşunuz çok güzel massalah
bu arada dişi eş alacaksanız onun da yavru olmasına dikkat edin.dövme gibi sorunlar olabilir.gerçekten çok tatlı kuşunuzÇok teşekkür ederim hepinize. Kuşumu alalı 1 ay oldu. Yanına eş almak istiyorum. Sizce bana tamamen alışmasını bekleyip mi alayım, yoksa bi an önce almalı mıyım? Normalde Bulut’u alırken tek bakarım diye düşünüyodum ancak telefondan camdan yansımasına uzun uzun bakınca üzüldüm. Ekli dosyayı görüntüle 56054Ekli dosyayı görüntüle 56055Ekli dosyayı görüntüle 56056
ne güzel kuşsun sen öyle : )Çok teşekkür ederim hepinize. Kuşumu alalı 1 ay oldu. Yanına eş almak istiyorum. Sizce bana tamamen alışmasını bekleyip mi alayım, yoksa bi an önce almalı mıyım? Normalde Bulut’u alırken tek bakarım diye düşünüyodum ancak telefondan camdan yansımasına uzun uzun bakınca üzüldüm. Ekli dosyayı görüntüle 56054Ekli dosyayı görüntüle 56055Ekli dosyayı görüntüle 56056
Kuş 4 aylıktan küçük almayınÇok teşekkür ederim hepinize. Kuşumu alalı 1 ay oldu. Yanına eş almak istiyorum. Sizce bana tamamen alışmasını bekleyip mi alayım, yoksa bi an önce almalı mıyım? Normalde Bulut’u alırken tek bakarım diye düşünüyodum ancak telefondan camdan yansımasına uzun uzun bakınca üzüldüm. Ekli dosyayı görüntüle 56054Ekli dosyayı görüntüle 56055Ekli dosyayı görüntüle 56056