yunus kılınç
Yeni Üye
Herkese iyi akşamlar sevgili muhabbet kuşu ailesi. Geçtiğimiz hafta muhabbet kuşum kursak mantarı hastalığına yakalanmıştı. Burada birçok konu okudum, birçok ilaç isimleri gördüm ama en garantili olanı hastaneye götürmek olduğunu anladım her önüne gelen bir şeyler söylüyor. Muhabbet kuşumu buradaki hayvan hastanesine götürdüm. Doktor kuşumu inceledi ve kursak mantarı hastalığının teşhisini koydu. Bizlere bir antibiyotik bir de vitamin verdi. Bu süreçte @radyomevlana gerçekten bizlere çok destek oldu. Nasıl destek oldu gerek şifa dilekleriyle gerekse tavsiyeleriyle her daim yanımızda oldu herkesin huzurunda kendilerine çok teşekkür ediyorum. Kardeşimiz sanırım veterinerlik okuyor. Muhabbet kuşumu veterinere götürmeden önce https://www.muhabbetkusu.com.tr/threads/kursak-mantari-diye-bilinen-hastalik.90814/ @radyomevlana hekimimizin açmış olduğu konuyu okudum. Doktorda hemen hemen aynı tedavi yöntemini söyleyip, konuda belirtilen ilaçları verdi bizlere. 1 haftalık süreç geride kaldı ve muhabbet kuşum şükürler olsun çok iyi. Hastalık sürecinde uçamaz olmuştu artık uçmaya da başladı. O kusma tamamen bitti. Hocam her şey için teşekkür ediyorum, umarım hayatınız boyunca birçok canlıya yararınız dokunur ve tedavi edip sağlığına kavuşturursunuz. Muhabbet kuşu ailesi sizlere de teşekkür ediyorum. Mesajlarınızla yorumlarınızla da sizler de yalnız bırakmadınız. Sağ olun.