2023 Ağustos ayında fazla yumurtlamadan dolayı kuşumun poposu kuluçkadayken dışarı çıktı içeri alınarak dikiş atıldı. Kalsiyum yapıcı şeyleri kesmem ve bir daha yumurtlamaması gerektiği söylendi. Bu süreçten sonra kendi kendine boş yumurta yumurtladı 5-6 kere farklı zamanlarda popo kısmı gittikçe büyümeye başladı, veterinere götürdüm kilodan kaynaklı olduğunu söyledi yemini değiştirdi. söylediği yeme geçmeme ve yeşillik ağırlıklı beslememe rağmen poposu daha da şişmeye başladı. Başka bir veterinere götürdüm içeride yumurta kırılmış olabileceğini tekrar yumurtlatıp içeride kalan parçaları dışarı atması gerektiğini söyledi bu süreçte kalsiyum desteği verdi fakat kuşum yumurtlamadı. veteriner yumurtasının tekrar içeride kırılmış olabileceğini söyledi içeri çubuk sokup muayene etti ve kamera sokup bakmaya çalıştı fakat istediği sonuca ulaşamadı. Muayene gününden sonra kuşum eski enerjisine neşesine dönmedi çok agresif artık elime gelmiyor ve poposu gittikçe şişiyor tekrar veterinere götürüp aynı strese girmesini istemiyorum. Net bir teşhis konulmuyor ne yapmam gerekiyor bilmiyorum yol gösterecek bir tavsiyeye ihtiyacım var.