kabarık ve halsiz duruyor herhalde hastalandı veya üşütmüşSabah hareketlıydı sımdı duruyor. Kabarık mı duruyor anlamıyorum.
Zaten rahatsızlanmıstı vete goturmustuk. Tedavi gördü ama sımdı cok daha ıyı fakat asagıdaki vıdeolardakı seslerı yapıyor kursak mantarı ve solunumla alakalı bısı olabılır mıkabarık ve halsiz duruyor herhalde hastalandı veya üşütmüş
Sizce sebep nedir? Hava kesesı parazıtı olabılır mı? Dışkısı siyah değil. Ses tonu degıstı daha tiz kısıkVideoları izledim hafif tık sesi var, probiyotik takviyesi yapın biraz toparlansın daha sonra doksisiklin etken maddeli ilaç kullanımı öneririz.
Doksisiklin denenir şayet fayda vermez ise hava kesesi paraziti için ivermektin denenebilir.Sizce sebep nedir? Hava kesesı parazıtı olabılır mı? Dışkısı siyah değil. Ses tonu degıstı daha tiz kısık
Tamamdır tşkler deneyıp sıze yazacagım tekrarDoksisiklin denenir şayet fayda vermez ise hava kesesi paraziti için ivermektin denenebilir.
Merhaba ilaç temın ettım. Başladım. Sesi baya gitti ötmek ıstıyo kısık kısık cıkıyor. Sesi. Yuksek cıkaramıyor. Biz hasta oldugumuZda sesımız kısılır ya aynı onunda oyle şuandaDoksisiklin denenir şayet fayda vermez ise hava kesesi paraziti için ivermektin denenebilir.