Merhabalar arkadaşlar, bu sabah kuşum ile oynarken kuşumun kuyruğunun kırıldığını fark ettim, kuyruğu çekmeli miyim? Çekersem nasıl çekmeliyim? Tüy dökümünde düşmesini beklesem daha iyi gibi ama uçuş dengesini vs. bozar diye korkuyorum.
Hocam kuş elime alışık olan değil, erkek kuşum. Nasıl çekeceğim bilmiyorum, 1 salise bile durmuyor.Bence kırılan kısmı çekin hem daha hızlı uzar kuyruğu iyi bir b vitamini takviyesi ile daha iyi olur
O zaman birisinin yardımı ile yapsan daha iyi olur tabii ki kuş bu sıra da saldırgan ols bilirHocam kuş elime alışık olan değil, erkek kuşum. Nasıl çekeceğim bilmiyorum, 1 salise bile durmuyor.
Hocam kuşun canı acır mı çekerken? Veya çekmezsem acır mı?O zaman birisinin yardımı ile yapsan daha iyi olur tabii ki kuş bu sıra da saldırgan ols bilir
Hocam takılma ihtimali yok, elimde krem olmadığı için ve bu konuda tecrübeli olmadığım için tüy dökümünde düşmesini bekleyeceğim sanırım.Acıya bilir çekerken ama çekmezseniz kafesin tellerine takıla bilir daha çok acı vere bilir tremiycin süre bilirsin çektikten sonra iyi bir b vitamini verince daha iyi olur