hocam kanlı tuy koku durumu varmıKuşumun kanat ve kuyruk tüyleri düzensiz. Ne yapabilirim?
düşen tuylerın ucu kanlımı yaniKuşumun kanat ve kuyruk tüyleri düzensiz. Ne yapabilirim?
Dün düşen bir tüyünün kökü kanlıydı onun dışında rastlamadımdüşen tuylerın ucu kanlımı yani
French molt olabilir hocam ozaman b vitamini takviyesi ve banyo yaptırın haftada birkere bt âmin forte yi haftada 3 kere yarim suluga 6 damla verin benim disi kuşumdada french molt şüphem var onun kide düzensiz oyuzden bende uyguluyorumDün düşen bir tüyünün kökü kanlıydı onun dışında rastlamadım
Sağolun hocam.French molt olabilir hocam ozaman b vitamini takviyesi ve banyo yaptırın haftada birkere bt âmin forte yi haftada 3 kere yarim suluga 6 damla verin benim disi kuşumdada french molt şüphem var onun kide düzensiz oyuzden bende uyguluyorum
Kuşunuzu uçurmayın tüy çıkarmaya adasın kendini çıkarın ama çok yormayin yani gördüğüm kadarıyla kanat tuyleri yok banyo konusu önemli lütfen banyo yaptırınDün düşen bir tüyünün kökü kanlıydı onun dışında rastlamadım
Birde hocam ilerde eş alacaksanız ve hala tüy sorunu var ise yavru çıkarttirmayin yumurtalarını alin eğer ben bakarım diyorsanız yapabilirsiniz çünkü bu hastalık genden geçiyor ben önermiyorumSağolun hocam.