Merhabalar arkadaşlar 9 aylık erkek kuşumu uçarken babam yakalamaya çalışırken kanadını havluyla zedeledi şu an böyle duruyor morali mi bozuk kırık mı anlamadım. Buralarda vet yok kuşçu bişeyi yok dedi ama uçamıyor lütfen sizde bir bakın
kuş kafesteyken atar mısınız incinmiş olabilirMerhabalar arkadaşlar 9 aylık erkek kuşumu uçarken babam yakalamaya çalışırken kanadını havluyla zedeledi şu an böyle duruyor morali mi bozuk kırık mı anlamadım. Buralarda vet yok kuşçu bişeyi yok dedi ama uçamıyor lütfen sizde bir bakın
Merhaba attım ne yapabiliriz uçmuyor sessizleşti uçacak olduğunda da kanatları biraz açık kalıyor sonra kapatıyor ve uçamıyor genekuş kafesteyken atar mısınız incinmiş olabilir
incinmiştir.büyük ihtimalle 3-4 gün kafesten çıkarmayın.3 gün multivitamin takviyesi yapın.varsa elinizde multivitamin markası nedirMerhaba attım ne yapabiliriz uçmuyor sessizleşti uçacak olduğunda da kanatları biraz açık kalıyor sonra kapatıyor ve uçamıyor gene
incinmiştir.büyük ihtimalle 3-4 gün kafesten çıkarmayın.3 gün multivitamin takviyesi yapın.varsa elinizde multivitamin markası ne
onun yerine gervit w kullanın.kuş hızlıca iyileşir.Var evet nutrivita birt toz şeklinde
Hangi dozlarda kullanacağımonun yerine gervit w kullanın.kuş hızlıca iyileşir.
Röhnfried Gervit-W Vitamin(50 ml bölünmüş ürün) Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor
Röhnfried Gervit-W Vitamin(50 ml bölünmüş ürün) en uygun fiyatı GittiGidiyor'da! Röhnfried Gervit-W Vitamin(50 ml bölünmüş ürün) incelemesi, yorumlar, özellikleri, fiyat ve taksit seçenekleri için tıklayın!www.gittigidiyor.com