kuşumun kafasına silgi attım!

reminderx

Yeni Üye
arkadaşlar faberin en kücük silgisi vardı üşendim ışığı kapatmak için anahtara atarken kuşum o sırada uçup prizinden önünden geçiyordu havada tam kafasının üstüne gülle gibi çarptı silgi hemen gittim aldım elime baya bi sakinleşti hareket etmiyor fazla elimle nemlendirdim kafasını biraz bi sıkıntı varmıdır

Şunu anlamadım. Mesela odanın ışığını kuş uçarken mi kapatacaktınız? Mantık hataları var.

Şunu anlamadım. Mesela odanın ışığını kuş uçarken mi kapatacaktınız? Mantık hataları var.
hayır kuş serbestti diğer odada ışıkda uzaktaydı diğer odanın birleşiminde ben silgiyi attığımda ruh gibi çıktı bi anda odadan o sırada kafasına geldi

Her sabah kelle paça içiyor demek ki:) her gün sizle beraber duşa giriyor demek ki:) ya siz bu kuşa da üyelik açın, foruma üye olsun yazışalım onla da fena olmaz mı?

Her sabah kelle paça içiyor demek ki:) her gün sizle beraber duşa giriyor demek ki:) ya siz bu kuşa da üyelik açın, foruma üye olsun yazışalım onla da fena olmaz mı?
valla utanmasam okula yazdırcam duşa giriyom uçuyor hemen yanıma yemek yedirmiyor zaten bi nufüz cüzdanı eksik :D

valla utanmasam okula yazdırcam duşa giriyom uçuyor hemen yanıma yemek yedirmiyor zaten bi nufüz cüzdanı eksik :D
Kelle paça müthiş bir detaydı atlamayın o kısmı. Sabahları size enfes çorbalar hazırlasın, yiyin birlikte. Silgiler atın birbirinize, şakalaşın. Şaka iyidir trollükle karışmadıktan sonra değil mi:)

Kelle paça müthiş bir detaydı atlamayın o kısmı. Sabahları size enfes çorbalar hazırlasın, yiyin birlikte. Silgiler atın birbirinize, şakalaşın. Şaka iyidir trollükle karışmadıktan sonra değil mi:)
hahahahahhaahaha aynen öylede silgi atmak yok artık sadece o atabilirde benim elimin ayarı yok :D

Kuşa neden silgi attınız doğru söyleyin :) Sabahki kelle paçayı mı eleştirdi ?

Geri