Arkadaşlar eş kuşlarım birden kavga ettiler ve erkek kuş dişi kuşun kafasını kanattı, kuşum kafası kanayınca canı yandığı için koşuştu, ne yapmam lazım? Veterinere götürecek durumda değilim eğer zorunlu değilse. çok fazla kanamadı
hocam çok teşekkürler geç saatte bile yardım ediyorsunuz, terramycin yok şuan evde, sadece mantar için trocyd almıştım o var, sürmem gerekli midir zorunlu olarak?Yara olan bölgeye terramycin deri merhemi yeterli olacaktır, geçmiş olsun
Rica ederim lafı bile olmaz yarın temin edebilirseniz terramycin temin edin şuan vazelin varsa onu sürebilirsiniz, o da yoksa yarına kadar kalsın böyle acil bir yara görünmüyor, kuşun hareketlerinde değişiklik var mı?hocam çok teşekkürler geç saatte bile yardım ediyorsunuz, terramycin yok şuan evde, sadece mantar için trocyd almıştım o var, sürmem gerekli midir zorunlu olarak?
dediğim gibi ilk hasar aldığında koşuştu kafasını sürdü yerlere sanırım acıdığı için şuan yemeğini yedi gagasını sürterek uyumaya başladıRica ederim lafı bile olmaz yarın temin edebilirseniz terramycin temin edin şuan vazelin varsa onu sürebilirsiniz, o da yoksa yarına kadar kalsın böyle acil bir yara görünmüyor, kuşun hareketlerinde değişiklik var mı?
Kıyamam yaa, uzun bir süre ayırın bence eşleri daha sonra iyi gözlemle birleştirin tekrar yaşanırsa hiç bir araya gelmesinler, yemek yediyse sorun yok konuşun kendisiyle güzel bir ses tonuyla strese girmesindediğim gibi ilk hasar aldığında koşuştu kafasını sürdü yerlere sanırım acıdığı için şuan yemeğini yedi gagasını sürterek uyumaya başladı
hocam kuşlarım çok iyi anlaşırlar, sadece oyun oynarken oyuncak kavgası ettikleri için böyle oldu kuşımun kafasıKıyamam yaa, uzun bir süre ayırın bence eşleri daha sonra iyi gözlemle birleştirin tekrar yaşanırsa hiç bir araya gelmesinler, yemek yediyse sorun yok konuşun kendisiyle güzel bir ses tonuyla strese girmesin
Sorun yok o zaman benim aklıma başka türlü gelmiştihocam kuşlarım çok iyi anlaşırlar, sadece oyun oynarken oyuncak kavgası ettikleri için böyle oldu kuşımun kafası
çok teşekkür ederim hocam tekrardan, bir gelişme olursa yazarımSorun yok o zaman benim aklıma başka türlü gelmişti
Rica ederim çok geçmiş olsun, tabi çok sevinirimçok teşekkür ederim hocam tekrardan, bir gelişme olursa yazarım
Silverdin yanıklar için yapılmış bi krem. Surmeyinsilverdin var evde yaralar için, o krem hakkında bilginiz var mı?
Silverdin yanık kremi bildiğim kadarıyla o uygun olmazsilverdin var evde yaralar için, o krem hakkında bilginiz var mı?