mehmethelvaci Yeni Üye Katılım 6 Eyl 2016 Mesajlar 26 Tepkime puanı 0 8 Eyl 2016 #1 arkadaslar cift muhabbet kuşumvar yeni aldim disiyi ama ciftlestikten sonra resimdeki gibi duz duruyor bu neden olabilir Medya öğesini görüntüle 306
arkadaslar cift muhabbet kuşumvar yeni aldim disiyi ama ciftlestikten sonra resimdeki gibi duz duruyor bu neden olabilir Medya öğesini görüntüle 306
Cem Açıkgöz Paylaşımcı Üye Katılım 1 Haz 2016 Mesajlar 597 Tepkime puanı 260 8 Eyl 2016 #2 Yumurta olabilir. Kanatlar dusmus gibi. Ne kadar olduki alali. Yuvalikla ilgisi nasıl
mehmethelvaci Yeni Üye Katılım 6 Eyl 2016 Mesajlar 26 Tepkime puanı 0 8 Eyl 2016 #3 alali 1 hafta kadar oldu aldigimin 2. gunu coftlestiklerini gordum ilgi konusunda pek fazla yok erk3gin zorlamasi ile arada giriyor
alali 1 hafta kadar oldu aldigimin 2. gunu coftlestiklerini gordum ilgi konusunda pek fazla yok erk3gin zorlamasi ile arada giriyor
mehmethelvaci Yeni Üye Katılım 6 Eyl 2016 Mesajlar 26 Tepkime puanı 0 8 Eyl 2016 #4 erkek tekrar ciftlesmek istesede ilk ciftlesmeden sonra disi izin vermez oldu ilk aldigimda zaten kanadinin biri yukarda duruyordu
erkek tekrar ciftlesmek istesede ilk ciftlesmeden sonra disi izin vermez oldu ilk aldigimda zaten kanadinin biri yukarda duruyordu