Kuşumun dışkısında kırık yem var

zeynepugr

Yeni Üye
Merhabalar 1.5 yıldır baktığım muhabbet kuşumun dışkısında kırık yemler var ama ne ilaç kullandıysam bir türlü düzelmedi 1.5 yıldır bende ve o günden beri bu şekilde ayrıca fiyk fiyk ses çıkarıyor yemine kuş kumu döktüm bir türlü iyileşmiyor bu şekilde yaşıyor yardımcı olursanız sevinirim

Neye göre ilaç verdiniz ve hangi ilaçlar?
Kuşunuzun beyaz peçete üzerine yaptığı 6-7 tane yeni dışkısının fotoğrafını ve kuşun videosunu paylaşın.
Fotoğraf için hızlıresim.com, video için streamable.com sitesini kullanabilirsiniz

Merhabalar 1.5 yıldır baktığım muhabbet kuşumun dışkısında kırık yemler var ama ne ilaç kullandıysam bir türlü düzelmedi 1.5 yıldır bende ve o günden beri bu şekilde ayrıca fiyk fiyk ses çıkarıyor yemine kuş kumu döktüm bir türlü iyileşmiyor bu şekilde yaşıyor yardımcı olursanız sevinirim
Hangi ilaçları ne dozda ve ne sürede kullandınız. ?

Med tolyamin Forte + combi mix karışım 5 gün ilaç. İlaç bitince 3 gün vitamin röhnfred , 3 gün enterobac ayrıca kursaktan A21 elle besleme mamasıyla besleyerek destek verdim. Düzelmedi bir hafta bekledim daha sonra sulphanmezatine verdim 3 gün yine düzelmedi dışkısı hep elle besleyerek destek verdim daha sonra amphoteracin b aldım kursak mantarı var diye çünkü boğazına birşey takılmış hareketi yapıyordu ama kusmuyordu daha sonra başka ilaçta kullandım belgıca de weerd markasının 4 ın 1 mıx, daha sonra ronidazola kullandım baktım düzelmiyor kendi haline bıraktım 1 senedir bu şekilde şimdi zor nefes alır gibi cıyk cıyk nefes alıyor kabarıyor. Yine kırık yemler de var. tartıyorum kilosu aynı ama düzelmiyor sindiriminde bir hastalık var anlamıyorum

Burnunun üstündeki tüyler yapışık ıslanmış kurumuş gibi birde yemleri kırıyor birazını yutuyor çoğunu da yemliğe düşürüyor yemliğin başında çok oyalanıyor

Bir sürü ilaç kullanılmış neye göre?
Kuş bitik halde.. Çok fazla zamanı kaldığını düşünmüyorum açıkçası.

Bu hale gelmiş kuşun kurtulması çok zordur en baştan bunu söyleyim. Dışkısı resmi atın ama hızlı davranın. Bir ihtimal kurtarmaya çalışırız. 10 gün önce falan yazsaydınız kurtulma ihtimali yüksekti.

Geri