Marul gibi sulu sebzeler verme ve suyuna 2-3 damla doğal elma sirkesi damlat. Su içmiyorsa ağzına abartmadan bal sür. Ben Sirkeli su verdeiğimde 2-3 güne toparladı. Sirkeli su işe yaramazsa ve eğer dışkısı sıvı ise ve kan varsa vakit kaybetmeden veterinere git. Kanlı ishal ölümcül ama normal ishal ise sirkeli su ver. Umarım iyileşir.Dişi kuşumda yumurta belirtileri vardı 2 gündür yuvalığa girmeyi bıraktı ve ishal oldu ve halsiz dışkısı sadece yeşil su şeklinde ne yapmalıyım hangi ilacı önerirsiniz
Mesajınızı yeni gördüm teşekkür ederim ama kendine geldi kuşum.GMarul gibi sulu sebzeler verme ve suyuna 2-3 damla doğal elma sirkesi damlat. Su içmiyorsa ağzına abartmadan bal sür. Ben Sirkeli su verdeiğimde 2-3 güne toparladı. Sirkeli su işe yaramazsa ve eğer dışkısı sıvı ise ve kan varsa vakit kaybetmeden veterinere git. Kanlı ishal ölümcül ama normal ishal ise sirkeli su ver. Umarım iyileşir.
Ge oral verdim ishali 1 günde kesti veterinerde sulphamezathine tarzı bir ilaç verdi 5 gün boyu şimdi toparladı teşekkür ederim tekrardanMesajınızı yeni gördüm teşekkür ederim ama kendine geldi kuşum.G