H Hüs Yeni Üye Katılım 16 Mar 2021 Mesajlar 30 Tepkime puanı 2 18 Mar 2021 #1 Kuşum çok kabarıktı ve bende 8 damla limon damlattım sulupuna ve dışkısı simsiyaj oldu zaten siyahtı dahada karardı yardım ederseniz memnun olurum Ne gibi vitamin veya ilqç kullanmalıyım???
Kuşum çok kabarıktı ve bende 8 damla limon damlattım sulupuna ve dışkısı simsiyaj oldu zaten siyahtı dahada karardı yardım ederseniz memnun olurum Ne gibi vitamin veya ilqç kullanmalıyım???
B Bdnl2 Yeni Üye Katılım 17 Ocak 2021 Mesajlar 45 Tepkime puanı 9 21 Nis 2021 #2 Merhaba ben de aynı durumu yaşıyorum. Muhabbet kuşunu bir veterinere götürmenizi öneririm ben götüreceğim eğer 1 saate iyileşmez ise
Merhaba ben de aynı durumu yaşıyorum. Muhabbet kuşunu bir veterinere götürmenizi öneririm ben götüreceğim eğer 1 saate iyileşmez ise
Y YagmurK Emektar Üye Katılım 12 Şub 2021 Mesajlar 1,225 Tepkime puanı 541 21 Nis 2021 #3 Hüs' Alıntı: Kuşum çok kabarıktı ve bende 8 damla limon damlattım sulupuna ve dışkısı simsiyaj oldu zaten siyahtı dahada karardı yardım ederseniz memnun olurum Ne gibi vitamin veya ilqç kullanmalıyım??? Genişletmek için tıkla ... Dışkıların fotoğrafını paylaşın lütfen.
Hüs' Alıntı: Kuşum çok kabarıktı ve bende 8 damla limon damlattım sulupuna ve dışkısı simsiyaj oldu zaten siyahtı dahada karardı yardım ederseniz memnun olurum Ne gibi vitamin veya ilqç kullanmalıyım??? Genişletmek için tıkla ... Dışkıların fotoğrafını paylaşın lütfen.