Ü
Üye silindi 35352
Guest
Kuşumun dışkısı normal mi acaba? Poposuna yapışıyor yaparken arada. Kafeste kabuklu yem, sade su ve taş var. 2 günde düzenli temizliyorum ve her gün suyu değiştiriyorum.
Evet Hocam 10 tane yapiyorsa 8'i boyle. Koksidiyoz hastaligi vardi suplamezatine ile tedavi ettik belirtiler gitti 2 hafta oldu fakat diskisi 2 haftadir normal goruntude degil hic. Herhangi bir halsizlik belirtisi yok. Bitek dışkı boyle...Hep böyleyse normal değil.
Birkaç dışkı daha paylaşın bakalım tek dışkıda yorum yapmak doğru olmaz.
Normal eczanede bulunuyor mu?Kuşta pankreas sorunu mevcut eczaneden pankreoflat alın, ilacın dış kabuğunu soyup, tam dolu suluğa 1-2 pirinç tanesi kadar ekleyin bu işlemi hergün yenileyip tekrar edin 7 gün boyunca kullanın.
Evet normal eczanelerde bulunuyor.Normal eczanede bulunuyor mu?
Hocam birde neyden kaynaklaniyor bu hastaliklar? Bi koksidiyoz bi pankreas sorunu neden oluyor yani bunlar?Kuşta pankreas sorunu mevcut eczaneden pankreoflat alın, ilacın dış kabuğunu soyup, tam dolu suluğa 1-2 pirinç tanesi kadar ekleyin bu işlemi hergün yenileyip tekrar edin 7 gün boyunca kullanın.
Hocam ilacta 3.gundu bugun. Pankreoflat. Dun kusa maydonoz verdim cok buyuk bir istahla yedi. Ayrica banyo etttirdim baya istegi vardi. Guncel diskisi:Koksidiyoz (Coccidiosis) Tedavisi
KOKSİDİYOZ (COCCİDİOSİS) TEDAVİSİ Coccidiosis neden olan parazit coccidia adlı bir bağırsak parazitidir. Parazit diyorum çünkü coccidia tek hücreli protozoal bir bağırsak parazitidir. Coccidia kuşlarımız hasta olmasalar bile bağırsaklarında az miktar da bulunur. Normalden fazla çoğalması ile...www.muhabbetkusu.com.tr
Pankreas için yeterli konu yok sanırım forumda onun için yeni konu oluştururuz.