Kuşum son 2 gündür dışkısı küçük hapşırması var ne yapmalıyım
Dışkısı düzeldi şu an hapşırığı var kendi kendine geçmesini umuyorum sarımsaklı su veriyorum durum buKuşunuz iyi mi merak ettim
Sarımsaklı su zararlı diye okumuştum bir yerde bence vermeyinDışkısı düzeldi şu an hapşırığı var kendi kendine geçmesini umuyorum sarımsaklı su veriyorum durum bu
2 gün sonra kestim hapşırığı çok azalttı şuan sirke ve vitamin takviyesi yapıyorumSarımsaklı su zararlı diye okumuştum bir yerde bence vermeyin
Sirke de onlar için çok zararlı araştırırsanız yazıyor her yerde onu da kullanmayın lütfen2 gün sonra kestim hapşırığı çok azalttı şuan sirke ve vitamin takviyesi yapıyorum
İkiside zararlı dendi her yerde yazıyor vermeseniz daha doğru hele sirke çok zararlıymış vücutlarına asidik olduğu içinKARDEŞİM SARMSAKLI SUYU 8 DAMLA SİRKE SADECE ELMA SİRKESİ OLACAK YEMEKLİK OLAN SİRKEDE 3 DAMLA İKİSİNİ BİR VERME İKİSİDE AYDABİR
Elma sirkesini muhabbet kuşunuzun suyuna ortalama 10 gün ya da 2 haftada bir defa yaklaşık 2 damla kadar damlatmanız, muhabbet kuşunuzun bağırsaklarındaki parazitleri atmasına yardımcı olacaktır. ... Banyo suyuna karıştırdığınız yine 2 damla elma sirkesi, kuşunuzun tüyleri arasındaki parazitleri engelleyecektir.İkiside zararlı dendi her yerde yazıyor vermeseniz daha doğru hele sirke çok zararlıymış vücutlarına asidik olduğu için
Bir diş sarımsak (ikiye üçe bölünerek), bir bardak suda 12 saat bekletilir. (ne fazla ne az!)İkiside zararlı dendi her yerde yazıyor vermeseniz daha doğru hele sirke çok zararlıymış vücutlarına asidik olduğu için
Hocam ama sirke zararlı öyle değil mi ben öyle biliyorum birçok yerde yazıyorYILDA 3 DEFA VERİLİR HER AY ARD ARDA VERİLMEZ 2 AY ARAYLA
Not sarımsak suyu soğuk alğınlına iyi gelir
kardeşim zararlı değil bi abimin kanarya kuşları var yarış kuşları derceli o veriyor zararlı olsa o verirmi senceHocam ama sirke zararlı öyle değil mi ben öyle biliyorum birçok yerde yazıyor
Evet garden mix geçtimYakın zamanda yem değişikliği yaptınız mı?