aysnrbarsk
Yeni Üye
Sizce normal mi yoksa bir sıkıntı var mıdır?
Ekran fotosu çekin öyle atınDışkı fotoğrafını yükleyemiyorum
Bana normal geldi dışkı kâğıtta leke bırakmamış.Rengi kıvamı normal gözüküyor bir kaç tane daha yapsın bakalım bir sıkıntı olursa atarsınız.Bazen kuşlar su çıkarabiliyor onlarda tek bir açıklık var bu normal bir durum
Havalar yeni yeni ısınıyor. Muhtemelen ondan dolayıdır.Kuşun akşamları kafesin üstünü ince bir örtü ile bir tarafı ışık alacak şekilde örtebilirsin .Kuşun ishal durumu var ise kuş bu süreçte banyo yapmasın.Vitamin probiyotik ile destekleyelim bu süreciYok yakın zamanda meyve sebze yemedi. Bugün kafesini temizlerken balkondaydı ondan üşütmüş falan olabilir mi? Eğer öyleyse ne yapmam gerekiyor?
İnternetten trendyoldan sipariş edebilirsiniz .Röhnfried Nekton gibi markaların bölünmüş ürünlerinden alabilirsinizVitamin olarak elimde aminosol var şu an.onu koydum suluğuna. Probiyotik hangi marka ve nereden almalıyım? Kuşum 5 aylık
Dışkısı endişelenecek bir durumda değil şuan öyle gözüküyor kâğıtta iz bırakmamış siz takipte kalınVitamin olarak elimde aminosol var şu an.onu koydum suluğuna. Probiyotik hangi marka ve nereden almalıyım? Kuşum 5 aylık
@Recai SULAMİSDışkısı büyük ve leke bırakıyor. Dün geceden beri bu kadar dışkıladı. Sizce de anormal değil mi? Ne yapmam gerekiyor benim? Normalde daha çok yapması lazımdı ve ufak ufak yapardı
Ben sorun göremedim. Sadece bıraktığı lekelerden şüpheleniyorsanız kuşunuza kaliteli bir markanın probiyotik takviyesini uygulayabilirsiniz. Marka önerim Röhnfried'dır.Dışkısı büyük ve leke bırakıyor. Dün geceden beri bu kadar dışkıladı. Sizce de anormal değil mi? Ne yapmam gerekiyor benim? Normalde daha çok yapması lazımdı ve ufak ufak yapardı