İki tane erkek eşi var ve ikisi de asiri kur yapiyor dişiyeDişi olduğunu nasıl anladınız. Kuşunuz maşallah erkek
Peki kizistigini nasil anlicamErkek yada dişi fark etmez bazı muhabbet kuşlarının mutasyonundan kaynaklı cere rengi değişimi olmaz
Turunden dolayı oldugunu dusunuyorum normalde disi oldugunu her sekilde belli ediyor hatta esini atayim asiri kurlasiyorlar esiyle deDişilerin açık mavimsi veya kizismaya başlamışsa kahverengi olur. Sizin mora yakin kus erkek
Kuşunuzun önden fotoğrafını atar mısınız? Flaşsız ve cereyi çekerek.Peki kizistigini nasil anlicam
Kurlaşmaları dişi veya erkek oldugunu göstermez sadece kızgınlaştıklarını gösterir. İki erkek kuş da birbirine kur yapabilirTurunden dolayı oldugunu dusunuyorum normalde disi oldugunu her sekilde belli ediyor hatta esini atayim asiri kurlasiyorlar esiyle de
Kuşunuzun önden fotoğrafını atar mısınız? Flaşsız ve cereyi çekerek.
İlk fotoğraf da erkek. Ama bazen ışık yanıltabiliyor
Dişi bildiğiniz kuşunuz erkek.
Normalde dişi kuşları erkek diye veriyorlar ama sizde tam tersi olmuşYapma bee bana disi diye verdiler davranislarindan tut gorunusune kadar disi gibi geliyor bana eger erkekse 3 tane erkek kusla ne yapicam ben