Ne demek keşke başka bir şey gelseydi elimden şu an nasıl durumu, bir şey uyguladınız mı?Arkadaşlarım çok teşekkür ederim yardımlarınız için
sorduğunuz için Çok çok teşekkür ederim. Şu an takipteyim kendisi uyuduğu için pek rahatsızlık vermek istemedim açıkçası ama eğer herhangi bir durum olursa direkt bir tedavi yapacağım.Ne demek keşke başka bir şey gelseydi elimden şu an nasıl durumu, bir şey uyguladınız mı?
Geçer inşallah en kısa süredesorduğunuz için Çok çok teşekkür ederim. Şu an takipteyim kendisi uyuduğu için pek rahatsızlık vermek istemedim açıkçası ama eğer herhangi bir durum olursa direkt bir tedavi yapacağım.
Çok teşekkür ederim inşallah Bu arada Şimal nasıl? en son kuyruk sekmesi oluyordu yanlış hatırlamıyorsam.Geçer inşallah en kısa sürede
İnşallah herhangi bir durum olmaz diyelimsorduğunuz için Çok çok teşekkür ederim. Şu an takipteyim kendisi uyuduğu için pek rahatsızlık vermek istemedim açıkçası ama eğer herhangi bir durum olursa direkt bir tedavi yapacağım.
Çok teşekkür ederim sorduğunuz için, hafiften devam ediyor ama daha iyi geçecek inşallah en kısa süredeÇok teşekkür ederim inşallah Bu arada Şimal nasıl? en son kuyruk sekmesi oluyordu yanlış hatırlamıyorsam.
Şu an kızarıklığı geçtii demek ki geçici bir durummuş Allah Kuşlarımıza güzel ömürler versinİnşallah herhangi bir durum olmaz diyelim
Ay çok sevindim iyi olmasın şükürler olsun. İnşallah tamamen iyileşirÇok teşekkür ederim sorduğunuz için, hafiften devam ediyor ama daha iyi geçecek inşallah en kısa sürede
Şükür peki herhangi bir şey uyguladınız mı kendi kendine mi geçti?Şu an kızarıklığı geçtii demek ki geçici bir durummuş Allah Kuşlarımıza güzel ömürler versin
Hiçbir şey uygulamadım. Kendiliğinden geçti şükürler olsun kii Merak ediyorum sizin kaç tane bebişiniz var?Şükür peki herhangi bir şey uyguladınız mı kendi kendine mi geçti?
Şu an kızarıklığı geçtii demek ki geçici bir durummuş Allah Kuşlarımıza güzel ömürler versin
Çok geçmiş olsun bir daha yaşanmaz inşallah, teşekkür ederim iyi dilekleriniz içinAy çok sevindim iyi olmasın şükürler olsun. İnşallah tamamen iyileşir
Teorikte 2, uygulamada 1 diyelim 5 aylık erkek bir kuşum var sizin kaç tane bebiş?Hiçbir şey uygulamadım. Kendiliğinden geçti şükürler olsun kii Merak ediyorum sizin kaç tane bebişiniz var?
Maşallah bebeğinizee resmi varsa görmek isterim Benim 2 tane kuşum var. Bir tanesi evimizde dünyaya gözlerini açmıştı hala bizimle beraber mutlu mesut yaşıyoruzTeorikte 2, uygulamada 1 diyelim 5 aylık erkek bir kuşum var sizin kaç tane bebiş?
Maşallah bebeğinizee resmi varsa görmek isterim Benim 2 tane kuşum var. Bir tanesi evimizde dünyaya gözlerini açmıştı hala bizimle beraber mutlu mesut yaşıyoruz
Ne kadar güzel evinizde doğması bende ilerde kuşuma eş almak istiyorum cesaret edebilirsem tabi çift kuş beslemeye Allah sağlıklı uzun ömürler versin inşallah bu arada kuşlarınıza maşallah, çok tatlılar Şimalle, Şamile benziyorlar aynı @Soran Kişihttps://streamable.com/bkwwrt bebişlerimle tanışın
Maşallah çok güzel anlaşıyorlar, Lila'yı hatırlıyorum erkeği yeni aldınız sanırımhttps://streamable.com/bkwwrt bebişlerimle tanışın