mubişsever99
Yeni Üye
Malesef ama şimdiden tedbir alınırsa çok ilerlemez
evet mantar olmuş gagasının resminide atar mısınız çünkü gagada başlar mantar ayaklara sıçrar mantar kremi alırsanız 1 2 haftada geçebilir hızlı iyileşir vitanmin kullanın bi de benim kuşumda kremden dolayı tüy dökülmesi felan oldu Geçmiş olsun
gagasının sağı ve solunda böyle süngere benzer birşey varsa gagasına da krem sürün yoksa ayaklarına sürün sorun yok hızlı iyileşen bi hastalıktır Geçmiş olsun kuşunuz çok güzel kuşunuz var Maşallah
gagasının sağı ve solunda böyle süngere benzer birşey varsa gagasına da krem sürün yoksa ayaklarına sürün sorun yok hızlı iyileşen bi hastalıktır Geçmiş olsun kuşunuz çok güzel kuşunuz var Maşallah
o kremden hiç kullanmadım ben sadece vazelin ve yuvarlak krem kullandım yanlış bilgi vermek istememtrosyd isimli kremi ne kadar süre kullanmalıyım gecene kadar mı acaba
o kremden hiç kullanmadım ben sadece vazelin ve yuvarlak krem kullandım yanlış bilgi vermek istemem
Bana normal gibi geldi ama ?? Sürekli tünekle temas içinde olduğundan sanki derisi aşınmış gibi geldi. Fakat bu hastalığı tam bilmiyorum devası uzmanlarda Geçmiş olsun.
Ben kuşlarımda ahşap tünek kullanıyorum. Plastiğe göre çoğu yönden olumlu etkileri var.tüneği plastikten acaba ahşap ya da benzeri birşey mi almalıyım
3 gün kullanın hafıf bır uygulama ıle gagaya da ayrı bır çubukla surunuzteşekkürler ne kadar süreyle kullanmalıyım ve acaba mantar gagasına gecer mi? krem uygulamasında kusumun gagasıyla ayağıyla oynaması tehlikeli olur mu ne yapmalıyım