ahmettarikkaya
Yeni Üye
Arkadaşlar kuşumun bileziğini çıkartırken bilezik yanlışlıkla ayağını kesti. Ve biraz fazla sıkı tuttuğumuz için sanırım ayağını incitmişiz. Ayağına kesinlikle basamıyor daha önce de bir kaç defa ayağı incinmişti lakin bu kadar değildi veterinere götürdük veteriner bize krem ve dezenfektan verdi. Ben yine de buraya sormak istedim. Ayrıca dışkısı da hiç normal değil çok fazla büyük ve çok sulu yapıyor. Yemek yemeyi de 1/4üne düşürdü neredeyse hiç yem yemiyor zorla yediriyoruz suyunu da zorla içiriyoruz. Ve gün içinde sürekli aşağıdaki fotoğraftaki gibi yatıyor hiç hareket etmiyor bazen korkup uçuyor etrafta fakat hiç bir yere konamıyor genellikle yere konuyor biz de alıp tekrar yerine koyuyoruz. Olay dün gerçekleşti dün akşam saat 6'ya doğru gerçekleşti olay. buraya bir sormak istiyorum durumunu biz tekrardan veterinere götürmek istiyoruz. Bu arada İstanbul Avrupa yakasında tanıdığınız bildiğiniz veteriner varsa eğer iletişim bilgilerini verirseniz çok mutlu oluruz. İlgilenen arkadaşlara teşekkürler. Fotoğraflar ektedir.