ilaydaa00
Meraklı Üye
Tamam yapacağım, çok teşekkürler. Sürekli böyle yatar gibi duruyor. Kötü bir şeyi mi var neden böyleAyağına bolca vazelin sürün. İki ağağına da sürün. Günde iki kez 3 gün.
Selçuk bey, dün ayağına bolca vazelin sürdüm ama bu sabah kalktığımda bacak tüyleri kan olmuştu. Hemen veterinere götürdüm, veteriner tırnaklarını kesti(ben elime alınca bayıldığı için kesemiyordum fakat orda bayılmadı) ve tremisin sürdü. Ve bana şu toz ilaçları verdi, günde iki kez mercimek tanesi kadar suyuna katın dedi. Siz de ilk sorduğumda ayaklarında akar olduğunu söylemiştiniz. Haklıymışsınız. Bu ilaçlar hakkında bilginiz var mı, işe yarar mı? Başka bir öneriniz var mı? Sizin bilgilerinize güveniyorum.Ayağı ya incimiş yada mantar var.
Dediklerinizi yaptım ama bugün kanayınca korktum o yüzden götürdüm. Sizin mesajınızı ekleyeyim hatırlamadıysanızİlayda hanım ilacın renginden hangi ilaç olduğunu anlayamam ki. Eğer akar teşhisi koymuşsa anti paraziter bir ilaç vermiştir. Ek olarak da vitamin vermiş ılmalı. Antibiyotik de olabilir ama antibiyotiğe gerek yok bence. Gerçi hatırlamıyorum ama Madem söylemişim neden dediğimi yapmadınız ?