kuşumun üst gaga içi ağzında yara gibi bir tabaka var

manes

Yeni Üye
Sevgili abilerim, ablalarım bu kuşumun üst gaga içi ağzında yara gibi bir tabaka var. Yemesi içmesi hali her şeyi yerinde ama bu mantar mı değil mi anlayamadım. Soytarı rahat duramadığı için net çekemedim.

Bahsettiğiniz şeyin formu, rengi nasıl? Koku var mı kuşun ağzında? Öğürme kusma var mı? Dışkıları nasıl ? Kuşun videosunu ve beyaz peçete üzerine yaptığı 6-7 tane yeni dışkısının fotoğrafını paylaşın. Foto için hızlıresim com ,video için streamable.com sitesini kullanabilirsiniz.

Bahsettiğiniz şeyin formu, rengi nasıl? Koku var mı kuşun ağzında? Öğürme kusma var mı? Dışkıları nasıl ? Kuşun videosunu ve beyaz peçete üzerine yaptığı 6-7 tane yeni dışkısının fotoğrafını paylaşın. Foto için hızlıresim com ,video için streamable.com sitesini kullanabilirsiniz.
Her şeyi normal koku yok kusma yok dışkısı normal ağzında siyah renklerde bu linkte yukleyemedim gaga kenarında olan yara benzeyen şeylerde üst gaga içi kısım da var

Her şeyi normal koku yok kusma yok dışkısı normal ağzında siyah renklerde bu linkte yukleyemedim gaga kenarında olan yara benzeyen şeylerde üst gaga içi kısım da var

Gördüm,mantar olabilir. @Selçuk YÜKSEL bey de baksın.

İmkan varsa kanatlı kliniğine veya egzotik hayvan veterinerine götürmeniz ve muayene ettirmeniz daha garanti olur. Eğer mantar ise iç mantara da çevirebilir ve kursak mantarı ortaya çıkar bu da büyük beladır ölümcüldür

Yeminiz taze mi? Su her gün yenileniyor mu? Kuş mantarlı bölgelerle temas etti mi? İnsandaki mantar da kuşa bulaşabilir candida mantarı her iki canlıya da bulaşabilen bir şey. Mantar hastalığı bela bir hastalıktır.

Geri