Arkadaşlar mavişimin video da sizlere de belirtmek istediğim gibi Kuşum nefes alıp verirken sanki kapı gıcırtısı gibi bir ses çıkartıyor bu ses uzaktanda belli oluyor hapşırdığı zaman ses daha da belirgin oluyor.Yavrumu daha önceden aynı şikayetle geçen sene veterinere götürmüştük bize “Amoklavin” Antibiyotik ilaç yazdılar kullandık az bir şey faydası oldu ama Bu kış tekrardan aynı şikayetle farkli bir veterinere gittik bize tekrardan antibiyotik yazdılar bu seferki yazdıkları ilacın ismi “Agumentin” di. Kuşumun Pek bir faydasını gördüğünü zannetmiyorum çünkü sorun hala devam ediyordu ama kuşumda halsizlik falan yoktu sadece nefes alırken belirttiğim sesten çıkarıyordu.4 gün öncesine kadar kuşum çok neşeliydi ancak üzerinde bir halsizliğin olduğunu fark ettim ve hemen veterinere götürdüm bu sefer hava yolu ile ilaç vereceklerini söylediler 4 gündür hava yolu ile ilaca devam ediyoruz ancak kuşta ilaç aldığından beri halsizlik biraz daha arttı ve dışkısını biraz cıvık ve koyu yapmaya başladı ara ara neşesi yerine geliyor ama sonuç olarak kuşum çok hasta sizden ricam bilen abilerimden ablalarımdan nasıl bir yol izlemem gerekiyor veteriner haricinde elimden gelebilecek evde uygulayabileceğim bir yöntem var mıdır ? Şimdiden teşekkür ederim…
Bu arada dışkı rengi koyu yeşil yarı sulu
Bu arada dışkı rengi koyu yeşil yarı sulu