cinefil
Meraklı Üye
Merhaba arkadaşlar. 7 aylık dişi kuşum son üç dört gündür durgun.. kızgınlıktan daha yeni çıktı. Ceresindeki kahrevengilik geçti. Durgunluğu normal mi anormal mi bilemedim. Kabarıklık halsizlik yok, dışkısı normal.. Yemesi içmesi normal.. Sadece nesesinde bir azalma var. Ordan oraya uçan orayı burayı dağıtan bir şey yerken üstümüzden inmeyen kuş gitti yerine daha durgun bi kuş geldi sanki.. tabiri caiz ise daha cool takılan bir kuş geldi. Eşime daha düşkün onu gördüğünde kafasını sallıyordu sevine sevine eşimin yanına geliyordu. Şimdi ona da soğuk davranıyor. Eşim geçenlerde kuş biraz ortalığı pislettigi için oyuncağını sinirle masaya vurmuştu. Kuş da yakınindaydi. Kuşun kendisine yapıldığı zannedip kusmesinden endişeleniyorum. Yine korkmuyor, yanımıza geliyor oynuyor falan ama eski neşesi yok.
Bir yıldır muhabbet kuşu alemindeyim. Daha tecrübeli arkadaşlar bu durumun sebebi olacak şeyler nelerdir? Büyüdugu için mi, kızgınlıktan çıktığı için mi yoksa eşimin davranışıni yanlis anlayıp mi etkilendi bilemedim.. Yardımcı olursanız sevinirim
Bir yıldır muhabbet kuşu alemindeyim. Daha tecrübeli arkadaşlar bu durumun sebebi olacak şeyler nelerdir? Büyüdugu için mi, kızgınlıktan çıktığı için mi yoksa eşimin davranışıni yanlis anlayıp mi etkilendi bilemedim.. Yardımcı olursanız sevinirim