ddestinesia
Yeni Üye
Bir kaç gün daha da gözlemleyin çok ciddi bir kavgaları yoksa ayırmayın. Bende o hataya düşüyordum Az kalsın buradaki arkadaşlar uyardı. Ama ciddi bir zarar verme olursa ya da daha sık kavga vs gibi o zaman blr süre ayırınEkli dosyayı görüntüle 569322 yıldır beslediğim erkek kuşumun eş istediğini öğrendikten sonra bir kuşçuya gidip yaklaşık 1 yaşında dişi kuş istediğimi söyledim ve aldım getirdim, ayrı kafese koyacaktım ama başka kafes yoktu. aynı kafesteler ve erkek olan kuşum onun ağzına yem vermeye çalışıyor gibi ama diğeri çok yüz vermiyo gibi ben anlamadım. ama kuş bana biraz garip geldi sanki biraz küçükmüş gibi bilmiyorum bu işten anlayan biri varsa söyleyebilir mi? ve erkek kuşum son birkaç saatte dişi olanın tüylerini ısırıp çekmeye başladı, kötü birşey mi bu?
Bu resimden yaşıyla ilgili birşey söylemek zor. Hem cere kısmının resmini hemde gözünde iris halkası oluşup, oluşmadığını anlamak için yan profilden resim eklerseniz daha iyi olur. İlk günler yeni kuşun ortama alışma süreci diğer kuşda 2 yıldır tekmiş kafesinde, kafesi benimsemiş alışana kadar hırçınlık yapması normal.Ekli dosyayı görüntüle 569322 yıldır beslediğim erkek kuşumun eş istediğini öğrendikten sonra bir kuşçuya gidip yaklaşık 1 yaşında dişi kuş istediğimi söyledim ve aldım getirdim, ayrı kafese koyacaktım ama başka kafes yoktu. aynı kafesteler ve erkek olan kuşum onun ağzına yem vermeye çalışıyor gibi ama diğeri çok yüz vermiyo gibi ben anlamadım. ama kuş bana biraz garip geldi sanki biraz küçükmüş gibi bilmiyorum bu işten anlayan biri varsa söyleyebilir mi? ve erkek kuşum son birkaç saatte dişi olanın tüylerini ısırıp çekmeye başladı, kötü birşey mi bu?