Tabi onuda paylaşiyim belirtiler yani tüyünü kabartmıyor ama sakin duruyor kafesteKuşun fotoğrafını ve varsa diğer belirtileri de yazar mısınız?
Belirtiler yani uyuma pozisyonu almıyor biraz halsiz duruyor tüylerini kabartmıyor resimde attığım gibi korkuyorum bir şeyi var diyeKuşun fotoğrafını ve varsa diğer belirtileri de yazar mısınız?
Peki ishalmi kuşumŞimdiden telaşa gerek yok. Nette çeşitli mama tarifleri var onlardan hazırlayın yesin. Taze meyve sebze verin. Gün içindeki güncel dışkıları fotoğraflayın.
Bilgin için teşekkür ederim abi seni yorduysam kusura bakma çünkü çok korkuyordumİshal değil ama normal dışkı formunda değil.
Normal yemlemi yoksa mamamı yapmam gerekiyorPet shoptan alınan kuşların dıskısı genelde böyle,1 hafta üstte söylenildiği gibi besleyin düzelir yüksek ihtimalle.
Yem ile beraber ekstra mama vermek kusunuzu saglıklı yapar,mama yapmasanız bile mesela yediginiz uygun seylerden haslanmıs yumurta,elma vs gibi besinlerden ufak bi parcada kusa ayırıp verin ben her gün öyle yapıyorumNormal yemlemi yoksa mamamı yapmam gerekiyor
Teşekkür ederim bilginiz için yYem ile beraber ekstra mama vermek kusunuzu saglıklı yapar,mama yapmasanız bile mesela yediginiz uygun seylerden mesela haslanmıs yumurta,elma vs gibi besinlerden ufak bi parcada kusa ayırıp verin ben her gün öyle yapıyorum
teşekkür ederim bilginiz için dikkate alacağımYem ile beraber ekstra mama vermek kusunuzu saglıklı yapar,mama yapmasanız bile mesela yediginiz uygun seylerden mesela haslanmıs yumurta,elma vs gibi besinlerden ufak bi parcada kusa ayırıp verin ben her gün öyle yapıyorum
suluğunu çamaşır suyu ile dezzanpekta ettim temizledim
Ama suyla iyice temizledim zehirlenmiş olabalirmiTemizledin yani
Dışkılar normal değil, ecoli olabilir.
Ama pet shopta dal darı vardı ve daha yeni aldım ortam değişikliğindende olabilir bir de ocolinin tedavisi varmıTemizledin yani
Dışkılar normal değil, ecoli olabilir.
Ama suyla iyice temizledim zehirlenmiş olabalirmi
Ama pet shopta dal darı vardı ve daha yeni aldım ortam değişikliğindende olabilir bir de ocolinin tedavisi varmı
Teşekkür ederim bilginiz için gözlemliyeceğimEcolinin tedavisi var ancak dediğim gibi bir süre gözlemle dışkısını. Ortam değişikliğinden stres yaparlar biraz ama sadece ishal falan olur. Senin kuşun dışkısı farklı.