Dün banyo yaptırdım ama kesinlikle cereyanda bırakmıyorum özellikle dikkat ediyorum bu duruma. Evin içi fırın gibi zaten üşüteceğini zannetmiyorum. Video ekliyorum geri dönüş yaparsanız çok sevinirim. https://streamable.com/2b5bdrDışkı gorselini de yüklerseniz iyi olur. Tüyleri kabarmış bir halde durup ileri geri sallanıyorsa bir problem vardır muhakkak. Cereyanda kaldı mı? Üşütmüş olabilir.
Kuşunuzun videosunu streamble.com üzerinden paylaşabilir misiniz
Bana normal geldi uyurken bunu yapması. Eğer tüneme zorluğu, yalpalama, ağzı açık nefes alma gibi bir problemi yoksa normal.
Saydığınız problemlerden hiçbiri yok. Sadece bu şekilde hafif sallanıyor endişelendim buraya sorayım dedimBana normal geldi uyurken bunu yapması. Eğer tüneme zorluğu, yalpalama, ağzı açık nefes alma gibi bir problemi yoksa normal.
Normal, ani ışık değişimlerinden de mümkün olduğunca uzak tutmakta fayda varSaydığınız problemlerden hiçbiri yok. Sadece bu şekilde hafif sallanıyor endişelendim buraya sorayım dedim
Peki çok teşekkür ederim dikkat edicemNormal, ani ışık değişimlerinden de mümkün olduğunca uzak tutmakta fayda var
İki gün önce tartmıştım en son 90 grKuşunuz kaç gr?
Aşırı gürültü olmuyor evde. Gece 10 buçuk 11 gibi koyuyorum kafeslerine. Evde kedi var kedinin kapısı açık kuşların olduğu odanın önüne büyük koli koyduk gece belki onu tırmalayıp kuşları tedirgin ediyor ve o da rahat uyuyamıyor olabilir.Saat kaçta uyuyor? Ortam gürültülü mü? Uykusuz kalmış olabilir.
Ayrıca dışkılarına bakabilir miyiz..
Dışkısı normal gibi ama eve gidince atarımSaat kaçta uyuyor? Ortam gürültülü mü? Uykusuz kalmış olabilir.
Ayrıca dışkılarına bakabilir miyiz..
Kuşları kediden uzak tutun lütfen. Kuşlar için çok büyük stres kaynağı ve uzun vadede sağlık problemlerine yol açabilir. Stresten veya kediden de virüs bulaşabilir.Aşırı gürültü olmuyor evde. Gece 10 buçuk 11 gibi koyuyorum kafeslerine. Evde kedi var kedinin kapısı açık kuşların olduğu odanın önüne büyük koli koyduk gece belki onu tırmalayıp kuşları tedirgin ediyor ve o da rahat uyuyamıyor olabilir.
Saat kaçta uyuyor? Ortam gürültülü mü? Uykusuz kalmış olabilir.
Ayrıca dışkılarına bakabilir
Yani bu durumda ne yapabiliriz peki? Kuşların kapısını kapatsam bu defa da kapıyı tırmalar falan yine rahatsız eder kuşları? Kediyi mi kapatmalıyız ki inanın bilmiyorum ne yapacağımıKuş kediyi düşman olarak görüp tetikte bekliyorsa bu onu strese sokabilir,kuş devamlı bir gözetlemedeyse de yorucu olabilir. Yani yorgunluk var gibi kuşta. Papağanlar kolay strese girebilen canlılar.
Yani bu durumda ne yapabiliriz peki? Kuşların kapısını kapatsam bu defa da kapıyı tırmalar falan yine rahatsız eder kuşları? Kediyi mi kapatmalıyız ki inanın bilmiyorum ne yapacağımı