Mehmet Gül
Yeni Üye
Kuşum geceleri uyurken ses çıkarıyor
Video yüklemem gerekiyor ama hangi siteden yüklemem gerekiyor bilmiyorumKuşum geceleri uyurken ses çıkarıyor
Video yüklemem gerekiyor ama hangi siteden yüklemem gerekiyor bi tane kuşum yapıyodu herhangi bi sıkıntı veya hastalık çıkmadı
Alt ve üst gagayı biribirne sürtüp çıt çıt ses çıkartıyorsa normaldir uyumadan önce yapıyorlar. Videoyu streamble.com ya da youtube a yükleyip atabilirsiniz
Alt ve üst gagayı biribirne sürtüp çıt çıt ses çıkartıyorsa normaldir uyumadan önce yapıyorlar. Videoyu streamble.com ya da youtube a yükleyip atabilirsiniz
Hayır her zaman böyle diyebilirimÇok net anlayamadım ama sadece geceleri uyurken mi yapıyor kuyruğu sallanıyor mu aşağı yukarı
Herhangi bir hastalığı yok o zamanBir sıkıntı yok o kendini rahat hissediyor ve güvende istiyor benim kuşta yapıyor
Sesi çok net duyamadım solunum sıkıntısı da olabilir keyfi yapıyo da olabilir kuyruğu sallanıyor mu dışkııs vs nasıl onu bilmek gerekHayır her zaman böyle diyebilirim
Kuyruğu sallanıyorSesi çok net duyamadım solunum sıkıntısı da olabilir keyfi yapıyo da olabilir kuyruğu sallanıyor mu dışkııs vs nasıl onu bilmek gerek
Kuyruğu sallanıyor
Solunumdur diye bi ara ilaç kullandım biraz sesi azalmıştı ama şimdi yine aynıSesi çok net duyamadım solunum sıkıntısı da olabilir keyfi yapıyo da olabilir kuyruğu sallanıyor mu dışkııs vs nasıl onu bilmek gerek
Hangi ilacı ne kadar kullandınız. Sesinin ve kuyruğyunun oldu net bi video koyabilir misiniz
Sesi bu şekilde
Kuyruğu da aşağı yukarı sürekli hareket ediyor
İki haftaya yakın kullandığım ilaçHangi ilacı ne kadar kullandınız. Sesinin ve kuyruğyunun oldu net bi video koyabilir misiniz