https://www.kolaymama.com/allday-all-multi-kuslar-icin-vitamin-ve-mineral-yem-katkisi-50-ml bu multivitamini kullanıyorum, yanında da yumurta sarısı veriyorum 2 haftadır fakat bir işe yaramamış gibib vitamini takviyesi yapıyormusunuz ?
kanat sorunu için ne önerirsiniz bu multivitaminlerin yanında? sadece yumurta sarısı işi çözer mihiç tanımadığım bir marka benim ve forumdakilerin cogunun kullandıkları gerwit-w Multivitamin gerwit-w b vitamini
arada kaşınıyor fakat ben hiç bit veya pire göremiyorum etrafında ya da üstünde.yumurta hakkında bir bilgim yok sadece kızışma verdiğini biliyorum dediğim gibi b vitamini yününde destek verirseniz hallolur diye düşünüyorum kuşunuzda bit sorunu varmı ?
hayır bit yok. ne yapmalıyımKafesin tabanına peçete serin gözlemleyin kırmızı noktalar görürseniz bit vardır
Gerwit-W b vitamini bunu alın hasta olmasa bile tüy donemlerinde kullanmanız gerek kullanın farklı bir hastalık yoksa zaten duzelcektir
kanatlarını güçlendirir mi? Mustafa beyin dediği mi daha etkili yoksa sizin dediğiniz mi?Röhnfried Bt Amin Forte B vitamini takviyesi yapınız.
Benim dediğim iyidir. En kaliteli vitamin markalarından biridir. Bu markanın probiyotiği, B vitamini, multivitamini vs. bulunuyor. Bir ihtiyacınız varsa bu markayı tercih etmenizi öneririm. Tüylerinin sağlıklı olmasını sağlar B vitamini. Eğer kuşunuz tüyleri güzelleştikten sonra da uçamıyorsa veteriner yardımı alınız.kanatlarını güçlendirir mi? Mustafa beyin dediği mi daha etkili yoksa sizin dediğiniz mi?