Ağızdan vermemi söylediler günde 1 damla şeklinde. Benim kuşum aşırı hareketli ve avuçlanmayı hiç sevmiyor elime aldığım zaman çok çırpınıyor o yüzden veremedim ilacı henüz. Açıkçası tam olarakta emin olmak istiyorum hastalıktan. Benim kuşumun dışkılarının resimlerini ekliyorum, bakarsanız sevinirim ayrıca bilgisi olan diğer arkadaşlarda görüş bildirirlerse süper olur. İlk defa muhabbet kuşu besliyorum ve deneyimim yok.Evet oda iyi gelir. Ama eğer Tricomonas yanında bacteriyel bir hastalık veya parazit enfeksiyonu da gelişmişse Flagyl üçüne birden endikedir. Eğer mikostatin başlamamışsanız Flagyl alın. Başlamışsanız devam edin.
Evet oda iyi gelir. Ama eğer Tricomonas yanında bacteriyel bir hastalık veya parazit enfeksiyonu da gelişmişse Flagyl üçüne birden endikedir. Eğer mikostatin başlamamışsanız Flagyl alın. Başlamışsanız devam edin.
Evet Trikomonas hemen başla ağızdan veremiyorsan çeyrek suluğa 5-6 damla şeklinde hemen başla. İlacı hazırlamadan iki saat önce suyunu çek susasın biraz.Ağızdan vermemi söylediler günde 1 damla şeklinde. Benim kuşum aşırı hareketli ve avuçlanmayı hiç sevmiyor elime aldığım zaman çok çırpınıyor o yüzden veremedim ilacı henüz. Açıkçası tam olarakta emin olmak istiyorum hastalıktan. Benim kuşumun dışkılarının resimlerini ekliyorum, bakarsanız sevinirim ayrıca bilgisi olan diğer arkadaşlarda görüş bildirirlerse süper olur. İlk defa muhabbet kuşu besliyorum ve deneyimim yok.
Yıllardır bu hobiye gönül vermişim de ondan.Abi bu bilgi birikimi nerden geliyor?
Evet Trikomonas hemen başla ağızdan veremiyorsan çeyrek suluğa 5-6 damla şeklinde hemen başla. İlacı hazırlamadan iki saat önce suyunu çek susasın biraz.
Çeyrek suluk daha mantıklı evet. Yalnız dışkısı kötü kokar demişsiniz ama dışkısında hiç koku yok. Kursak mantarı için de ağızda koku olur denmiş benim kuşumun ağzında da koku yok. Zaten çok nadiren tıksırıyor, beni dışkıları korkutuyor açıkcası.Çeyrek suluk hazırlamanız yeterli zaten günde iki defa değişeceksiniz. Çeyrek suluğa 6 damla. İlla da yarım suluğa derseniz tabiki 12 damla.
Kuşunuz iyileşti mi acaba?Çeyrek suluk daha mantıklı evet. Yalnız dışkısı kötü kokar demişsiniz ama dışkısında hiç koku yok. Kursak mantarı için de ağızda koku olur denmiş benim kuşumun ağzında da koku yok. Zaten çok nadiren tıksırıyor, beni dışkıları korkutuyor açıkcası.