Peki bu fotoğraftaki iyimidir tüy için B diyor sonuçta.Tüy dönemi için B vitamin takviyesi yapabilirsiniz.
Yetersiz :”) daha kapsamlı B vitamini verebilirsiniz Versele laga muta vit gibiPeki bu fotoğraftaki iyimidir tüy için B diyor sonuçta.
Tamamdır çok teşekkürlerYetersiz :”) daha kapsamlı B vitamini verebilirsiniz Versele laga muta vit gibi
Alacağım onu da teşekkürlerBide yulaf verin kuşu serinletir
Yulafı çok kullanmayın yoksa kuş tüyden çıkmaz.Alacağım onu da teşekkürler
Jumbo vb büyük ırk lar tüy dönemini zor geçiriyor onlara takviye yapılması şart ama diğer küçük ırk lar daha kolay daha kısa sürede atlatiyor en iyisi doğal olarak takviyesiz tüy dönemini atlatmasi bağışıklığı da güçlenmiş olur
Jumbo vb büyük ırk lar tüy dönemini zor geçiriyor onlara takviye yapılması şart ama diğer küçük ırk lar daha kolay daha kısa sürede atlatiyor en iyisi doğal olarak takviyesiz tüy dönemini atlatmasi bağışıklığı da güçlenmiş olur
Şaşırmayin hocam bu gerçek elimizde onlarcasi var büyük ırk lar gerçekten zor atlatiyor
Haftada ne kadar vermeliyim ayrı kapta ?Yulafı çok kullanmayın yoksa kuş tüyden çıkmaz.
O zaman normal zamanda verdiğim gibi haftada 1 koyayım suyuna azJumbo vb büyük ırk lar tüy dönemini zor geçiriyor onlara takviye yapılması şart ama diğer küçük ırk lar daha kolay daha kısa sürede atlatiyor en iyisi doğal olarak takviyesiz tüy dönemini atlatmasi bağışıklığı da güçlenmiş olur
Hocam ben yemiyle karıştırdım 1kg yeme ort. 300gr-500gr arası koydum ama sen bilirsin istersen ayrı bir yemliğe yarısından biraz azını dolduracak kadar koyunHaftada ne kadar vermeliyim ayrı kapta ?
1 kg yem için 200 gr koyabilirsinizHocam ben yemiyle karıştırdım 1kg yeme ort. 300gr-500gr arası koydum ama sen bilirsin istersen ayrı bir yemliğe yarısından biraz azını dolduracak kadar koyun