Umut Can Çil
Paylaşımcı Üye
ne yapmalıyım sebze falan bana alıştı da elimden bir şey yemiyor uzattığımda elime atlıyorEvet tüyde
B vitamini takviyesi, yulaf ve olmazsa olmazlarından elma sirkeli+su ile yıkamak.ne yapmalıyım sebze falan bana alıştı da elimden bir şey yemiyor uzattığımda elime atlıyor
b vitamini hangi besinlerde mevcut ve yulafı yemle karıştırabilir miyimB vitamini takviyesi, yulaf ve olmazsa olmazlarından elma sirkeli+su ile yıkamak.
Bence ilk biraz sade ver, baktın yiyor seviyorsa 1 2 kaşık yemliğine katabilirsin sonra. B vitamini normal vitamin olarak satılıyor.b vitamini hangi besinlerde mevcut ve yulafı yemle karıştırabilir miyim
vitamin şart mı yani bulamazsam zarar gelir mi kuşaBence ilk biraz sade ver, baktın yiyor seviyorsa 1 2 kaşık yemliğine katabilirsin sonra. B vitamini normal vitamin olarak satılıyor.
Normal bir muhabbetkuşu doğada bu sorunu kendisi çözerdi lakin şuan eğitilmiş olduğu için kendisi çözemez yardım amaçlı veriyorsun sen o ilacı bulabilirsin bence petshoplarda satılıyor. Normalde kullanmazsan uzun bir süre böyle kalabilir veya kalmayabilir bakımına bağlı.vitamin şart mı yani bulamazsam zarar gelir mi kuşa
https://www.petyuvasi.com/yulaf-500gr-urun3394.html poşetin içinden çekseydin keşke.Bumu yulaf
Aspur yağ açısından zengindir yulafın yerini tutmaz veya yulaf aspurun yerini tutmaz ikisi de farklı tohum. Kuş yeminin içinde bulunan yulaf az miktarda var etkisi olmaz pek.bunu kullanabilir miyim peki bu arada yulaf kuş yeminin içinde var
okey yulaf ve b vitamini alacağım değil mi b vitamini veterinerde var mıdır yulaf da internettenAspur yağ açısından zengindir yulafın yerini tutmaz veya yulaf aspurun yerini tutmaz ikisi de farklı tohum. Kuş yeminin içinde bulunan yulaf az miktarda var etkisi olmaz pek.