M Murat Efe Karaca Yeni Üye Katılım 1 May 2021 Mesajlar 18 Tepkime puanı 1 17 Haz 2021 #1 Merhaba kuşum ilk tüy dökümüne girdi ama bir türlü çıkamadı multivitamin kullanıyorum, çıkması için ne yapmalıyım?
Merhaba kuşum ilk tüy dökümüne girdi ama bir türlü çıkamadı multivitamin kullanıyorum, çıkması için ne yapmalıyım?
E emreaslanea Yeni Üye Katılım 8 Nis 2021 Mesajlar 59 Tepkime puanı 25 17 Haz 2021 #2 Murat Efe Karaca' Alıntı: Merhaba kuşum ilk tüy dökümüne girdi ama bir türlü çıkamadı multivitamin kullanıyorum, çıkması için ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla ... B vitamini kullan, haftada 1 yulaf ver ayrıca, banyo yaptır
Murat Efe Karaca' Alıntı: Merhaba kuşum ilk tüy dökümüne girdi ama bir türlü çıkamadı multivitamin kullanıyorum, çıkması için ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla ... B vitamini kullan, haftada 1 yulaf ver ayrıca, banyo yaptır
M Murat Efe Karaca Yeni Üye Katılım 1 May 2021 Mesajlar 18 Tepkime puanı 1 17 Haz 2021 #3 emreaslanea' Alıntı: B vitamini kullan, haftada 1 yulaf ver ayrıca, banyo yaptır Genişletmek için tıkla ... Teşekkürler
emreaslanea' Alıntı: B vitamini kullan, haftada 1 yulaf ver ayrıca, banyo yaptır Genişletmek için tıkla ... Teşekkürler