Rorschach159
Meraklı Üye
Dışkısı yeşil gibi ishal değil ama hasta olmuş olabilir mi?vallaha bizim yeni kuştada aynı sorun var
hasta gibi görünmüyor ayak basamıyorsa ayağı incinmiştir bizim kuştada aynısı var bende bununla ilgili bir konu açtım 5-6 saat önce sadece 1 kişi yanıt verdi oda birşey yapmana gerek yok kendi geçer dedi.Dışkısı yeşil gibi ishal değil ama hasta olmuş olabilir mi?
Aldığım cocuk da aynısını dedi bi ağrı kremi sür pamukla sar yere yem koy yem yemesi çok önemli dedi düzelirse öyle düzelir dedi ama benim pek umudum yok sağ ayak komple hissizleşmiş ve parmak falan değil ayağını hareket ettiremiyor bekleyeceğiz bakalımhasta gibi görünmüyor ayak basamıyorsa ayağı incinmiştir bizim kuştada aynısı var bende bununla ilgili bir konu açtım 5-6 saat önce sadece 1 kişi yanıt verdi oda birşey yapmana gerek yok kendi geçer dedi.
Ben aşağıdaki kremi ilgili bölgeye sürüyorum.
TIRECORT Krem
Ayhan abicim eczanelerde vardır demi bi de kaç gün uygulamam gerekir bi şimdi çıkıp bakayım etrafa
Tamamdır usta artık iyileşmesini bekleyeceğim yapacak bişey yokEvet. Direkt satıyorlar. Reçete v.s. gerekmiyor.
Bekleyeceğim umudum yok ama kahroluyorum ama yapacak bişey de yok yere yemini koydum bekliyorumaynı sorun bende yaşadım bülbül de kendi iyileşti çoğu veteriner kuşta kırığa müdahale edemiyor zaten film çekiyor başka yeri öneriyor
Artik duramıyor uğur bey. Ayak hiç bi şekilde tepki vermiyor parmaklari oynamıyor ayağın vücut ile birleştiği yeri oynayabiliyor sadeceResimlerden bir teşhis koymak zor, kırık veya çıkık olmuş olsa üzerine hiç basamaz tünekte durabildiğine göre üzerine basabiliyor sanırım. Belki denildiği gibi incinmiş olabilir.
En güzeli tecrübeli bir veterinerin görmesi,röntgen vs ile kırık,çıkık olup olmadığının tespitidir, burdan teşhis ve müdahale zor. Dediğinize göre yakın yerde de veteriner yok galiba.Artik duramıyor uğur bey. Ayak hiç bi şekilde tepki vermiyor parmaklari oynamıyor ayağın vücut ile birleştiği yeri oynayabiliyor sadece
Aynen araştırıyorum ama pek yokEn güzeli tecrübeli bir veterinerin görmesi,röntgen vs ile kırık,çıkık olup olmadığının tespitidir, burdan teşhis ve müdahale zor. Dediğinize göre yakın yerde de veteriner yok galiba.
Anladım hocam biraz inceledim dün ayağın vücut ile birleştiği yerde şişlik olmuş olmadı fakülteye götürcemKırık çıkık konusunda film çekilerek uzman eli ile mudahale edilmesi lazım onun dışında ezbere müdahale yapılamaz ne ben nede başka birisi ezbere doğru bir yönlendirme yapamaz. Geçmiş olsun inşallah doğru bir müdahale ile eski sağlığına kavuşur