Kuşum sanki su içmiyor gibi gözle görülebilen azalma yok

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan 06TR40
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

06TR40

Yeni Üye
Merhabalar, yeni bir kuş aldım ve ilk defa baktığım için pek bilgim yok ben yeni aldığımda arıtma su koydum temiz su içsin diye fakat hiç içmiyormuş gibi gözüküyor yardım ederseniz çok mutlu olurum şimdiden teşekkürler

SM-A207F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Merhabalar, yeni bir kuş aldım ve ilk defa baktığım için pek bilgim yok ben yeni aldığımda arıtma su koydum temiz su içsin diye fakat hiç içmiyormuş gibi gözüküyor yardım ederseniz çok mutlu olurum şimdiden teşekkürler

Çok az içerler,dolu olsada 2 günde 1 suyu tazeleyin...

LG-M250 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Komşum arıtma suyu verme dedi doğru bir bilgimi bu acaba?

Garipsedim böyle demesini,aksine iyi bir durum arıtma su vermeniz...10 günde 1 tam dolu suluga 6 8 damla sirke katıp verirseniz,kusunuza cok iyi gelir.

Garipsedim böyle demesini,aksine iyi bir durum arıtma su vermeniz...10 günde 1 tam dolu suluga 6 8 damla sirke katıp verirseniz,kusunuza cok iyi gelir.

Teşekkür ediyorum:) yapmaya başlarım yarın İnşAllah

İlla ki içer su siz görmüyorsunuzdur suyu değiştirin 3 veya 4 günde bir

Görmediğiniz zamanlarda illa ki içiyordur. Suyunu her gün değiştirin, bu günlerde havalar sıcak su hem ısınıyor hem de bakteri üreme riski oluşuyor.

Görmediğiniz zamanlarda illa ki içiyordur. Suyunu her gün değiştirin, bu günlerde havalar sıcak su hem ısınıyor hem de bakteri üreme riski oluşuyor.
Yanlissam duzeltin lutfen ama yeni alindiklari ilk bi iki gun gercekten icmeyedebiliyorlar sanirim :/

SM-G930F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yanlissam duzeltin lutfen ama yeni alindiklari ilk bi iki gun gercekten icmeyedebiliyorlar sanirim :/

SM-G930F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Eve yeni gelen kuşlar, ilk birkaç saat yeyip içmeyebiliyorlar fakat genellikle yakınlarında olmadığımız zamanlarda az miktarda da olsa yem ve su tüketiyorlar. Bazı kuşlar geldikleri ilk gün, gerçekten de yem yemiyorlar ama kesinlikle su içiyorlar. Bu duruma birçok kez şahit oldum :)

Geri