Çay kaşığının ucunu pense ile büküp kuşun ağzına göre yaparsanız daha rahat yer.Aşırı strese girmiş kuşunuz. Hem eşini kaybetmiş hem de yaşadığı aşırı korkudan dolayı. Hiç yemiyorsa siz besleyeceksiniz. Ya da bir veterinere götürüp beslemesini rica edin. Beslemek için yumurtayı haşlayıp sarısını su ile muhallebi kıvamına getirin şırıngayla ya da çay kaşığı ile yedirin.
Kedi vahiy yoluyla gelip saldırdı sanırım.Kedi nasıl saldırdı acaba evde kediniz mi var
Strese girmiş sanırım eşi öldüğü için, yemezse siz beslemelisiniz. Geçmiş olsun çok kötü ölmüş.Yaklaşık 3 hafta önce erkek kuşumun kedi saldırmış ve kedinin tırnağı karnına girince erkek kuşum orda ölmüş. Ve şuanda kız kuşuma koyduğum yem hiç bitmiyor hiç kabuk yok sanırım intihar ediyor. Ne yapmalıyım.?
Evde kedi varsa kafes nasıl aynı ortamda olur onu düşünerek sordum? Dışarıya veya balkondan mı diye sormak istedimKedi vahiy yoluyla gelip saldırdı sanırım.
Strese girmiş sanırım eşi öldüğü için, yemezse siz beslemelisiniz. Geçmiş olsun çok kötü ölmüş.
Kedisini ve kuşunu aynı odaya salan çok kişi var maalesef çok iyi dost olsada kedi bazen saldırabiliyorEvde kedi varsa kafes nasıl aynı ortamda olur onu düşünerek sordum? Dışarıya veya balkondan mı diye sormak istedim