tamamen su yapmaya başladı lütfen yardım edinDişi kuşum son 1 gündür ishal ve ve halsiz Suyuna aspirin atım ve eşinden ayırdım ne yapmalıyım
Bugün patates verdim bide ozzy isadur diye birşey verdi petshop onu kullanmaya başladım ama hala su yapıyor 10 dışkıdan 6 7 si su yada çok hafif katı 3 4 ü ise katı var uzun ince siyah ama yine çok sıvı yapıyor ge oral diye bir ilaç buldum nette onu almayı düşünüyorum yarın eczaneden sizin öneriniz var mı ilaç olarakdışkılar hala böyle mi devam ediyor
ge oral, elektrolit. tuvalet kağıdı serin ve yeni yaptığı 3-4 dışkıyı atın buraya. ben bir öneride bulunamam. bilgisi olan arkadaşlar kesinlikle ilgilenecektir. kuşunuzda halsizlik, kafes tabanında durma vs gibi durumlar varsa veterinere gitmenizi tavsiye ederim.Bugün patates verdim bide ozzy isadur diye birşey verdi petshop onu kullanmaya başladım ama hala su yapıyor 10 dışkıdan 6 7 si su yada çok hafif katı 3 4 ü ise katı var uzun ince siyah ama yine çok sıvı yapıyor ge oral diye bir ilaç buldum nette onu almayı düşünüyorum yarın eczaneden sizin öneriniz var mı ilaç olarak
dışkılarının birazdan atarım tavsiye için teşekkür ederim halsizlik tam yok gibi arada halsiz arada enerjik ama kafes tabanında durma olayı yok ama yok amage oral, elektrolit. tuvalet kağıdı serin ve yeni yaptığı 3-4 dışkıyı atın buraya. ben bir öneride bulunamam. bilgisi olan arkadaşlar kesinlikle ilgilenecektir. kuşunuzda halsizlik, kafes tabanında durma vs gibi durumlar varsa veterinere gitmenizi tavsiye ederim.
yarın evimin yanında eczane nöbetçi hangi ilacı önerirsiniz kuşumun durumu pek iyi durmuyorAspirin kuşlarda kullanılamaz... Kaş yapayım derken göz çıkarmayın.
Kuşun kakası üzerimde kıyafet olmasına rağmen yaktı ya asidik yada sıcak ne yapacağımı şaşırdım bilgisi olan var mıBilgili arkadaşlara danışın, bilmediğim bir konu hakkında yanlış yönlendirmeyeyim.
@ADRIAN @Ahmet ASLAN @Levent ACAR
ilk defa oluyorKuşun kakası üzerimde kıyafet olmasına rağmen yaktı ya asidik yada sıcak ne yapacağımı şaşırdım bilgisi olan var mı
Tamam teşekkür ederim yarın ilaç bakacağım düzgüm bir şey bulursam ona başlayacağımYumurtlayacak kuşun dışkısı sulu ve büyük olabilir. Ama sizin kuşunuz ishal ve ciddi bir ishali var gibi görünüyor.
Teşekkür ederimYarın eczaneden ge oral alın. Veterinerden de sulphamezathine alırsanız iyi olur..
Bide ilk hangisini vermek daha mantıklı olurYarın eczaneden ge oral alın. Veterinerden de sulphamezathine alırsanız iyi olur..