Fearmert
Yeni Üye
Merhabalar
3 ay once bir çift kuş aldım. 2 Gündür dişi kuşum halsiz sadece uyuyor kafesin altina
iniyor fakat ölen kuşlarımdan biliyorum ki İshal durumu yok Benim Tahminim,
tüy değişimi döneminde veya bir anlık rüzgar çarpması (evin en kuytu köşesinde
duruyorlar) Kafesin içinde 2 tane uzun tüy var..
Vitaform vermeyi düşünüyorum. kuşlarda soğuk algınlığına iyi geliyormuş suanda
suluğunda vitamin var. Fakat Diğer Erkek kuşumda bi değişim yok o gayet hareketli.(su
ve mamadan olma olasiliği yok) Bu durum başına gelen Yardımcı olursa cok sevinirim.
Edit:Veterinere götür diyenler olucak mutlaka.. fakat 3 tane kuşumu veteriner yüzünden
kaybettiğimden dolayı götürmek istemiyorum Yardımcı olan herkeze şimdiden tesekkürler
-- MUHABBETKUSU.COM.TR; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 10:37 -->-> Daha önceki mesaj 19:15 --
Yardım edebilecek yokmu?
3 ay once bir çift kuş aldım. 2 Gündür dişi kuşum halsiz sadece uyuyor kafesin altina
iniyor fakat ölen kuşlarımdan biliyorum ki İshal durumu yok Benim Tahminim,
tüy değişimi döneminde veya bir anlık rüzgar çarpması (evin en kuytu köşesinde
duruyorlar) Kafesin içinde 2 tane uzun tüy var..
Vitaform vermeyi düşünüyorum. kuşlarda soğuk algınlığına iyi geliyormuş suanda
suluğunda vitamin var. Fakat Diğer Erkek kuşumda bi değişim yok o gayet hareketli.(su
ve mamadan olma olasiliği yok) Bu durum başına gelen Yardımcı olursa cok sevinirim.
Edit:Veterinere götür diyenler olucak mutlaka.. fakat 3 tane kuşumu veteriner yüzünden
kaybettiğimden dolayı götürmek istemiyorum Yardımcı olan herkeze şimdiden tesekkürler
-- MUHABBETKUSU.COM.TR; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 10:37 -->-> Daha önceki mesaj 19:15 --
Yardım edebilecek yokmu?