Ev sıcak iştahı da var yemek yiyor kuşun titrediği videoyu ve dışkısını atayım birazdanVideo foto atar mısınız? Evinizin sıcaklığı ve nem oranı nedir? Kuşun iştahı nasıl? Dışkı fotoğrafını da paylaşır mısınız
Şey ben video çektim ama burdan nasıl atıcam bilmiyorum isterseniz instagramınız varsa oradan iletişime gecelim lütfen yardıma ihtiyacım var bu konudaVideo foto atar mısınız? Evinizin sıcaklığı ve nem oranı nedir? Kuşun iştahı nasıl? Dışkı fotoğrafını da paylaşır mısınız
Streameble isimli siteye girin oraya videoyu yükleyip buraya linki atın. Foto için de hızlı resim yükle isimli siteye yükleyip buraya linki paylaşınŞey ben video çektim ama burdan nasıl atıcam bilmiyorum isterseniz instagramınız varsa oradan iletişime gecelim lütfen yardıma ihtiyacım var bu konuda
Kardeşim videoyu youtubeye yükledim linkiStreameble isimli siteye girin oraya videoyu yükleyip buraya linki atın. Foto için de hızlı resim yükle isimli siteye yükleyip buraya linki paylaşın
Kardeşim videoyu youtubeye yükledim linkisen bi incelede inşallah kuşum ölmez ya
Veterinere götürsem masrafı kaç tl olurDışkılar lekeli. İç parazit olabilir. Kanatlı kuş veterinerine götürmelisiniz
Veterinere götürsem masrafı kaç tl olur
Yani tahmin bi fiyat yokmudur pahalımı tutar yoksa uygunmuVeteriner hekimler odası belirliyor muayene ücretini, bakabilirsiniz. İlaç fiyatları eklenirse fiyat değişir.