G Gizeem.169 Yeni Üye Katılım 22 Haz 2016 Mesajlar 4 Tepkime puanı 0 22 Haz 2016 #1 http://hizliresim.com/o7VJLX
Süleyman EKİNCİ Emektar Üye Muhabbet Kuşu Üreticisi Katılım 13 Nis 2016 Mesajlar 1,717 Tepkime puanı 529 22 Haz 2016 #2 Evet yeni yeni yayılıyor. Vazelin sürün kulak çöpü ile tüylerine bulaştırmadan inşaAllah en kısa zamanda sağlığına kavuşur.
Evet yeni yeni yayılıyor. Vazelin sürün kulak çöpü ile tüylerine bulaştırmadan inşaAllah en kısa zamanda sağlığına kavuşur.
G Gizeem.169 Yeni Üye Katılım 22 Haz 2016 Mesajlar 4 Tepkime puanı 0 22 Haz 2016 #3 Süleyman Ekinci' Alıntı: Evet yeni yeni yayılıyor. Vazelin sürün kulak çöpü ile tüylerine bulaştırmadan inşaAllah en kısa zamanda sağlığına kavuşur. Genişletmek için tıkla ... Teşekkürler bi merhem aldim avipom merhem daha önce bu hastalık kuşunzun basina geldimi merhem kullandıniz mi yan etkileri olur mu
Süleyman Ekinci' Alıntı: Evet yeni yeni yayılıyor. Vazelin sürün kulak çöpü ile tüylerine bulaştırmadan inşaAllah en kısa zamanda sağlığına kavuşur. Genişletmek için tıkla ... Teşekkürler bi merhem aldim avipom merhem daha önce bu hastalık kuşunzun basina geldimi merhem kullandıniz mi yan etkileri olur mu
Süleyman EKİNCİ Emektar Üye Muhabbet Kuşu Üreticisi Katılım 13 Nis 2016 Mesajlar 1,717 Tepkime puanı 529 22 Haz 2016 #4 Rica ederim. Geldi ama ben o zaman vazelin kullanmıştım geçmişti hemen. Ustalar o ilaç hakkında bilgi verir her halde.
Rica ederim. Geldi ama ben o zaman vazelin kullanmıştım geçmişti hemen. Ustalar o ilaç hakkında bilgi verir her halde.