Streamable.com dan video
hızlıresim com dan foto paylaşabilirsiniz
Hocam sanırım 2 günden fazla aç kalmış 1 günde bu hale geleceğini sanmıyorum. Hastalığı yoksa toparlar yem yedikten sonra.
abi birkaç gündür bakamıyordum meşguldüm ama dün hareketsizdi ama kabarmamıştı şimdi gözünü kapatıyo ama arada bi yiyoHocam sanırım 2 günden fazla aç kalmış 1 günde bu hale geleceğini sanmıyorum. Hastalığı yoksa toparlar yem yedikten sonra.
abi hayvan ishalHocam sanırım 2 günden fazla aç kalmış 1 günde bu hale geleceğini sanmıyorum. Hastalığı yoksa toparlar yem yedikten sonra.
Yemini çekin aşırı yemesin yediklerini sindirsin önce. Ne zamandan beri ishal peki ? Dışkı resmini de atın. Muhtemelen yem yemeyip sadece su içtiği için dışkı su gibidir. Eğer öyleyse 2 saat sonraki dışkılarını atın.abi hayvan ishal
abi sildim ama full beyazdı dışkısı 2 saat sonra göstereyimYemini çekin aşırı yemesin yediklerini sindirsin önce. Ne zamandan beri ishal peki ? Dışkı resmini de atın. Muhtemelen yem yemeyip sadece su içtiği için dışkı su gibidir. Eğer öyleyse 2 saat sonraki dışkılarını atın.
Beyazdan kastınız su rengi ?abi sildim ama full beyazdı dışkısı 2 saat sonra göstereyim
abi hayvan ölüyoBeyazdan kastınız su rengi ?
kaybettik...Keşke o kadar fazla yemesine izin vermeseydiniz. Aç kalmış ve birden aşırı yüklenmiş. Umarım dayanır. Ağzına 1 damla elma sirkesi damlatın kursağı yumuşatsın.