Ayberk Yıldız
Yeni Üye
Merhaba, kuşum ilk aldığımda mantarlıydı, daha önce de forumda bahsetmiştim. Tedavi biteli biraz oldu. İlk ve son hallerinin fotolarını bitişik olarak ekledim buraya, fotodan çok belli olmuyor ama gagasındaki çizgiler gitmedi, çizik çizik duruyor. Bu çizikler zamanla geçen bir şey değil galiba? Ayrıca kaşıntısı var, tüy dökümüne girdiğini düşündüm 7-8 aylık olduğu için ama bir türlü çıkamadı tüy dökümünden galiba, bayadır tüyler var kafeste. Tüy bozukluğu mu var diye de korktum ya da paraziti mi var diye, o yüzden bu konuda sizden yardım bekliyorum. (Tüy dökümü için B vitamini aldım, Röhnfried Bt-amin forte olanı. Onu kullanıcam. Ayrıca yumurta maması da arasıra veriyorum.)
Bazen dışarı çıkık tüyleri oluyo, sonra düzeliyor ama. Tırnaklarının uçları da siyah ama bazı kuşların öyle oluyormuş galiba, doğru mudur? 1. fotoda tüylerini, çizik gagasını daha net görebilirsiniz. (Bu arada kanatları ilk fotodaki gibi durmuyor normalde, telefondan korktu, uçtu baya ondan )
Bazen dışarı çıkık tüyleri oluyo, sonra düzeliyor ama. Tırnaklarının uçları da siyah ama bazı kuşların öyle oluyormuş galiba, doğru mudur? 1. fotoda tüylerini, çizik gagasını daha net görebilirsiniz. (Bu arada kanatları ilk fotodaki gibi durmuyor normalde, telefondan korktu, uçtu baya ondan )