abdullahsahinx
Meraklı Üye
Kuşlar kemirgen canlılar kızgınlıkta olsun olmasın.
Kuşlar kemirgen canlılar kızgınlıkta olsun olmasın.
1- Izgara alabilirsin.
2- Kafes altına mısır granül kullanabilirsin.
Kafesin fotoğrafını da paylaşabilir misin acaba ?
Bu dişi kuşun 5-6 aylık mıydı?Hocam şimdi iki kuşum var benim erkeği yeni adlım yaklaşık 1 yaş1 ay gibi birşey bu kuşum da dahA YAVRU erkek kızgın olduğu için dişiye baya baskı yapıyor ,, sitedeki bilgili kişilere sordum farklı iki kafese katmam gerektiğini söyledi i şimdilik ufak bir kafes kullanıyorum bir iki güne eski kafese alacağım
hocam fotoğraftaki kuş işte ,, dişi kuş bu evet 5-6 aylık dediler bu sayfada ? ,, neden daha mı büyük yada küçük ,, biraz fazla yiyorda hocam büyük görünüyor olabilir de ☺ ☺Bu dişi kuşun 5-6 aylık mıydı?
Yok 5-6 aylık olduğunu başka konudan biliyorum da. Erkek kuşu ayırman bir çözüm olmaz dişi kuş kızışması için ort. 3-4 ay daha var.hocam fotoğraftaki kuş işte ,, dişi kuş bu evet 5-6 aylık dediler bu sayfada ? ,, neden daha mı büyük yada küçük ,, biraz fazla yiyorda hocam büyük görünüyor olabilir de ☺ ☺
hocam şlimdi kavga etmiyorlar ,, biraz dahaha bekleyip göreceğim,,Yok 5-6 aylık olduğunu başka konudan biliyorum da. Erkek kuşu ayırman bir çözüm olmaz dişi kuş kızışması için ort. 3-4 ay daha var.
Kızıştığı için yapıyor olabilir
Ama kuş 5 aylık fln ceresi de bem beyaz.Kızıştığı için yapıyor olabilir
O zmn başka bir şey olabilir.Ama kuş 5 aylık fln ceresi de bem beyaz.