Kuşum ishal oldu

Dudukuş

Meraklı Üye
Muhabbet kuşumun düne kadar böyle bir sprunu yoktu . Hatta bu gece de dışkıları normalmiş ama sabahtan beri ishali var. Enerjisi fakan yerinde ama ishal oldu normalde dal darı yedirince geçerdi arad asırada olunca ama şuan dal darı da az yedi yemiyoe. Ne yapmam lazım neden olur . Bide böyle poposunu kaşıyor. Baktım popoduna ıslaklık sarılık vs yoktu.

Dışkıda kötü koku var mı? Suluktaki su miktarı bariz azalmış mı? Fazla su tükettiğini gördünüz mü? Daha önce hiç parazit damlası yaptırdınız mı?

Dışkıda koku yok. Suluktaki su miktarı az değil herzamanki gibi içiyor uzun süre içmez içtiğinde de 4-5 defa kafasını daldırıp kana kana içer. Hiç parazit damlası yapmadım daha önce

Yulaf yedirdim biraz şuan dışkısı böyle oldu sanahtan beri ilk defa

Son düzenleme:
Son dışkılar normal. Ama her ihtimale karşı enseye parazit damlası uygulamanızı öneririm.

bugün temin edip yarın uygulayayım. Ölçüsü ne kadar olmalı yanlış uygulama zarar verir mi kuşuma daha önce hiç yapmadığım için bilmiyorum da
Tek damla yeterlidir. Ense derisine uygulamanız gerek. Deriye temas etmezse işe yaramaz.

1 damla yapacaksınız ense derisine. 15 gün sonra tekrar 1 damla. Daha sonraları ise 3-4 ayda 1 kez 1 damla.
Tamamdır. Ben şimdi aldım şırıngaya az bir şey çekip verdiler ilacı. Ne zamana kadar kullanabilirim bu ilacı biliyor musunuz? Yarın uygulasam ilacı olur mu

Tamamdır. Ben şimdi aldım şırıngaya az bir şey çekip verdiler ilacı. Ne zamana kadar kullanabilirim bu ilacı biliyor musunuz? Yarın uygulasam ilacı olur mu
Yarın uygulayabilirsiniz sorun yok. Parazit damlası yaptıktan sonra banyo yapmasın ama bir müddet, ilacın etkisi için.

İlacın da skt si kullanılan ilaca göre değişebilir. Hangi damlayı verdiler size? İsterseniz veterinere sorun,skt hakkında sizi bilgilendirir daha doğru ve güvenli olur.

Yarın uygulayabilirsiniz sorun yok. Parazit damlası yaptıktan sonra banyo yapmasın ama bir müddet, ilacın etkisi için.

İlacın da skt si kullanılan ilaca göre değişebilir. Hangi damlayı verdiler size? İsterseniz veterinere sorun,skt hakkında sizi bilgilendirir daha doğru ve güvenli olur.
Hangi ilacı verdi bilmiyorum sormak hiç aklıma gelmedi bi kaç marka bulmuştum forumdan onları gösterdim bunlardan biri diye

Neden yarını bekliyorsunuz uyumuyorsa bu akşam damlatın. Başka bir rahatsızlığı varsa zaman kalır hiç olmazsa..

Neden yarını bekliyorsunuz uyumuyorsa bu akşam damlatın. Başka bir rahatsızlığı varsa zaman kalır hiç olmazsa..
Şuan tek başımayın tek başıma tutamıyorum bile çok hareketli hiç durmaz elde kuşum o yüzden birinin yardımına ihtiyacım var anca yarın olabilir o yüzden ama dışkıları öğlenden beri düzeldi şükür genel durumuda iyi şuan umarım başka bir şey yoktur diye düşünüyorum

Geri